Μετάβαση στο περιεχόμενο

Archytas

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    514
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

8 Ουδέτερη

12 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website
    http://www.netmichanikos.org

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Και εγώ ήμουν και 10 χρόνια σε σιδερά κοντά και κάνω όταν έχω καιρό και στατικές μελέτες σκυροδέματος !!! Κάνω σιδέρωμα που μέχρι και οι Γερμανοί με αντιγράφουν !!!
  2. Λέω ότι έχω τελειώσει λαμαρινάς, αλλά στην πραγματικότητα είμαι καλλιτέχνης, γλύπτης σε χαλκό. Και είπα να βάλω λαμαρινάς γιατί με την τέχνη δεν πρόκοψα και τώρα κολλάω βέργες για κάγκελα...
  3. Τα καλαμάκια στο κυλικείο τι χρώμα έχουν? Και θέλω να μάθω και το ρεκόρ με τις μπουρμπουλήθρες του φραπέ με τα καλαμάκια !!! Για περάστε για περάστε...
  4. Εγώ είμαι ο http://www.youtube.com/watch?v=4_2nhGepU5k και ο vaggelhs92 ο http://www.youtube.com/watch?v=q8zSlL4K1KM
  5. Εκεί πέρα αν ψάχνει για μηχανολόγο ο ΜΠΔ δεν...απλά πραματάκια... Επίσης τυχαίνει το 5 της σχολής έξω να πετάει και το 8ράκι των φοιτητικών παρατάξεων να δουλεύει στον Γερμανό... Οι βαθμοί έξω δεν μετράνε. Οι βαθμοί μετράνε στην συνέχιση των σπουδών...έξω μετράει η εμπειρία και οι γνώσεις. Και δεν μιλάω για τις γνώσεις τις σχολής. Έτσι.
  6. +10000 . Αυτό το ξέρεις εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι έμπειροι μάχιμοι μηχανικοί που είναι στο επάγγελμα. Τα φοιτητάκια νομίζουν ότι αν τελειώσουν ο τίτλος τους θα τους δώσει κατευθείαν και την δουλειά...γιατί πολύ απλά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι γίνεται έξω στο επάγγελμα...μέχρι και απόστρατο αξιωματικό έτυχε να δω για εργοταξιάρχη...τα υπόλοιπα είναι ρομαντικές ιστορίες.
  7. Οι μεγάλες εταιρίες και οι σοβαροί μηχανικοί δεν τους αναγνωρίζουν σαν μηχανολόγους. Τώρα αν αυτοί πιστεύουν είναι ΜΜ δικαίωμά τους. Εγώ πιστεύω ότι είμαι ο μπίμπ-μπιμπ το coyote. Λογιστές παρακαλώ, μην τους ανεβάζεις επίπεδο !
  8. ... Μάλιστα...μήπως να πέσω να πάρω και καμία 20? Δεν προσέβαλα κανέναν. Να διαβάζουμε και να γράφουμε ξέρουμε. Και έτσι όπως το πας αρχίζεις και ανεβάζεις την πίεση μου... Εγώ φοιτητάκος να κάνω καρδούλες με τα καλαμάκια στο κυλικείο δεν είμαι !!! Την συγνώμη σου δεν την δέχομαι. edit: Ναι καλά το είπες...νομίζεις... και δεν έκανα σε κανέναν επίθεση... Που να δεις και όταν κάνω...
  9. Μην φοβάσαι...εμένα δεν τολμούν να με πλησιάσουν καν... Τι λε βρε παίχτη...ποιοι είναι αυτοί και που τραγουδάνε ? Μηχανικοί είναι μεγάλε δεν είναι μαθηματικοί Τοπολογίας...πλάκα μας κάνεις ? Και στην τελική ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω και τι όχι? Επειδή είσαι μηχανικός και σας φουσκώνουν τα μυαλά μέσα στα καφενεία σχολές και τα κυλικεία όλοι οι άσχετοι και βγαίνετε με τον αέρα "είμαστε μηχανικοί πολυτενείου" !!! Κακαλί μαλλία είστε !!! Άιντε έχει γίνει ανέκδοτο αυτή η ιστορία...
  10. Καλημέρα νέος. Δίαβασε λίγο τους κανόνες συμμετοχής σε παρακαλώ. Μην γράφεις με greeklish, πήγαινε και διόρθωσε τα posts σου σε παρακαλώ.
  11. Τι αυτό ήτανε?? Έτσι απλά θα το λήξουμε το θέμα ??? Ξεκατίνιασμα δεν έχει ?? Να μην γίνουμε πάλι ρόμπες όπως με τα επ. δικαιώματα ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.