Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimosv

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimosv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

21

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοώ αφου γίνει οριστική υποβολή απο τον Β Ενεργειακό, αν μπορεί ο Σύμβουλος ή ο ωφελούμενος να προσθέσει αρχεία, ενώ έχει κάνει αποδοχή..
  2. Έχει προχωρήσει κάποιος συνάδελφος στην κατάσταση 07.γ - Αποδοχή/απόρριψη καταχώρησης εργασιών , να μας πει αν στον Πίνακας: Ψηφιοποιημένα Παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα επιτρέπει επισύναψη εγγράφων;
  3. Πάτα το μπλε χάπι ( ε κουμπί) και θα σου βγάλει επιπλέον μπάρα αριστερά για επιλογή προμηθευτή και καταβολή ίδιας συμμετοχής.
  4. Ευχαριστώ το διασταυρωσα και εγώ.
  5. Γνωρίζει κάποιος αν το RF πληρωμής για το 2021 είναι ίδιο με αυτό του 2022;
  6. Έχει ολοκληρώσει κάποιος έργο Εξοικονομώ - Αυτονομώ και να έχει πληρωθεί;
  7. Μπράβο στους συναδέλφους, το κατέχουν το άθλημα https://news.b2green.gr/9960/νέο-εξοικονομώ-λανθασμένη-μοριοδότη
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή για το νέο πρόγραμμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μάλλον;
  9. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις προκαταβολές και την ολοκλήρωση έργων του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ;
  10. Μπόρεσε κάποιος να δουλέψει το αρχείο doc, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI - Έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων, όπως το δίνει στην σελίδα του ΥΠΕΝ; Εγώ αδυνατώ να το επεξεργαστώ και αν κάποιος συνάδελφος το έχει σε μορφή word επεξεργάσιμη, θα ήταν μεγάλη βοήθεια να το ανεβάσει στο forum.
  11. Καλά θα τους μαζέψει κανείς αυτούς όλους του πληροφορικάριους από τη silicon valey. που νομίζουν ότι ανταγωνίζονται την παρέα τους σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι; Από την όλη διαδικασία του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ δεν βρίσκουν άλλα ελλατώματα και ρίχνουν την ευθύνη στους μηχανικούς που δεν είναι γνώστες των Bots και scripts. Δηλαδή δεν έχουν να πουν κάτι για τον ελάχιστο προύπολογισμό του Υπουργείου σε σχέση με τις προσδοκίες που καλλιεργεί εδώ και 6 μήνες και μετά τις συνεχείς παρατάσεις και καθυστερήσεις. Δεν έχουν να πουν τίποτε για τον όγκο και την ποιότητα δουλειάς των μηχανικών που θα κριθεί σε 9 λεπτά αγώνα ταχύτητας; Δεν έχουν να πουν κάτι στο παλιό και νέο Υπουργό να δεχθεί επιλαχόντες και να διαθέσει σε αυτούς το 1 δις που προετοιμάζει για το επόμενο εξάμηνο; (έως τότε θα μαζευτούν υπερδιπλάσιες αιτήσεις). έλεος λοιπόν και με στεναχωρεί που αναγκάζομαι και διαβάζω αυτές τις μπούρδες (από κάποιους) γιατί κατά τα άλλα το site είναι πάρα πολύ χρήσιμο και στην καρδιά των γεγονότων. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.