Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

_Nicolas

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

_Nicolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κώστα σ ευχαριστώ πολύ! μετά από αναζητήση επισυνάπτω link με το τι πρέπει να περιλαμβάνει η υπέυθυνη δήλωση του μηχανολόγου μηχανικού σε περίπτωση που επρόκειτο για ιδιοκατασκευή (βλέπε σελ. 2). http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE56mFqysdfkXdtvSoClrL8Aca0Ioc7UNL3U4LPcASlceJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtVuts8BYeTjxJC-TY3eu2f5HWODCs9alj3Sr6DJLfIFT Όποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το τι νοείτε για τα ακόλουθα είναι ευπρόσδεκτος: 1)Απόσταση άξονα/ων από σημείο ζεύξεως. 2)Τύπος συνδέσμου ζεύξεως μετά του ρυμουλκού 3)Υλικό και διατομή των δοκών του πλαισίου 4)Υλικό και διατομή του άξονα 5)Σύστημα αναρτήσεων (άνοιγμα ελατηρίων, πλάτος, πάχος, αριθμός φύλλων) Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά, παιδες αν καποιος είναι γνωστης ας με βοηθήσει δεν έχω ξανασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο, εχω ενα πελάτη ο οποίος είχε αδεια έλξης για μια μπαγκαζιέρα ιδιοκατασκευής, η άδεια είχε βγεί στο παλιό του αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο πλέον επωλήθη και αγοράσθηκε καινούργιο. Θέλει να βγάλει καινούργια αδεια?μεταβίβαση της παλαιάς? εκεί κάπου εχω κολήσει... στο site του υπουργείου αναφέρει για βεβαίωση μηχ. μηχανικού γνωρίζετε αν είναι τυποποιημένη φορμα http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=345&id=&tid=345#8 Εχω ξεκινήσει τη διαδικασία με την ικανότητα έλξης του αυτοκινήτου από την εισαγωγική, οποιαδήποτε βοήθεια για τα επόμενα βηματά μου είναι ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.