Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrka

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

chrka's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας παιδιά έιμαι νέος μηχανικός.1)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.10α & 2.10β σελ.18,19 των σημειωσεών του υπολογίζει το μεικτό μήκος αγκύρωσης περιοχής συνάφειας Ι,ΙΙ στην άνω ράβδο καθώς παραθέτει κάποιο σχήμα,με διάμετρο καμπύλωσης 20Φ.Μπορεί κάποιος να μου πει πως το υπολογίζει αυτό το μεικτό μήκος lb'net; 2)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.11α & 2.11β σελ.20,21 των σημειωσεών του υπολογίζει τα κατακόρυφα σκέλη της άνω ράβδου lb,v(A) & και της κάτω ράβδου lb,v(K).Aυτά πως τα έχει υπολογίσει δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όποιος γνωρίζει και έχει διαβασει τις σημειώσεις του Ιγνατάκη,παρακαλώ ας μου πεί. Με βάση τον ΕΚΩΣ που έχω διαβάσει η διάμετρος αγκύρωσης είναι 5Φ για μέχρι Φ20,και 8Φ άνω των Φ20.ΜΑΑΠ,Τα μήκα των άνω ράβδων υπόλογίζονται για περιοχή συνάφειας ΙΙ,ο συντελεστης καμπύλωσης α=0.7(καμπύλη αγκύρωση),α=1.0(ευθύγραμμη αγκύρωση),διαιρούμε με 1.4 Ενω για τις κατω ράβδους ισχύουν τα ίδια μόνο που έχουμε συνάφεια Ι. Γειά σας παιδιά έιμαι νέος μηχανικός.1)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.10α & 2.10β σελ.18,19 των σημειωσεών του υπολογίζει το μεικτό μήκος αγκύρωσης περιοχής συνάφειας Ι,ΙΙ στην άνω ράβδο καθώς παραθέτει κάποιο σχήμα,με διάμετρο καμπύλωσης 20Φ.Μπορεί κάποιος να μου πει πως το υπολογίζει αυτό το μεικτό μήκος lb'net; 2)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.11α & 2.11β σελ.20,21 των σημειωσεών του υπολογίζει τα κατακόρυφα σκέλη της άνω ράβδου lb,v(A) & και της κάτω ράβδου lb,v(K).Aυτά πως τα έχει υπολογίσει δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όποιος γνωρίζει και έχει διαβασει τις σημειώσεις του Ιγνατάκη,παρακαλώ ας μου πεί. Με βάση τον ΕΚΩΣ που έχω διαβάσει η διάμετρος αγκύρωσης είναι 5Φ για μέχρι Φ20,και 8Φ άνω των Φ20.ΜΑΑΠ,Τα μήκα των άνω ράβδων υπόλογίζονται για περιοχή συνάφειας ΙΙ,ο συντελεστης καμπύλωσης α=0.7(καμπύλη αγκύρωση),α=1.0(ευθύγραμμη αγκύρωση),διαιρούμε με 1.4 Ενω για τις κατω ράβδους ισχύουν τα ίδια μόνο που έχουμε συνάφεια Ι.Γειά σας παιδιά έιμαι νέος μηχανικός.1)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.10α & 2.10β σελ.18,19 των σημειωσεών του υπολογίζει το μεικτό μήκος αγκύρωσης περιοχής συνάφειας Ι,ΙΙ στην άνω ράβδο καθώς παραθέτει κάποιο σχήμα,με διάμετρο καμπύλωσης 20Φ.Μπορεί κάποιος να μου πει πως το υπολογίζει αυτό το μεικτό μήκος lb'net; 2)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.11α & 2.11β σελ.20,21 των σημειωσεών του υπολογίζει τα κατακόρυφα σκέλη της άνω ράβδου lb,v(A) & και της κάτω ράβδου lb,v(K).Aυτά πως τα έχει υπολογίσει δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όποιος γνωρίζει και έχει διαβασει τις σημειώσεις του Ιγνατάκη,παρακαλώ ας μου πεί. Με βάση τον ΕΚΩΣ που έχω διαβάσει η διάμετρος αγκύρωσης είναι 5Φ για μέχρι Φ20,και 8Φ άνω των Φ20.ΜΑΑΠ,Τα μήκη των άνω ράβδων υπόλογίζονται για περιοχή συνάφειας ΙΙ,ο συντελεστης καμπύλωσης α=0.7(καμπύλη αγκύρωση),α=1.0(ευθύγραμμη αγκύρωση),διαιρούμε με 1.4 Ενω για τις κατω ράβδους ισχύουν τα ίδια μόνο που έχουμε συνάφεια Ι,και ότι οι συντελεστές α είναι 1 και για καμπύλη και για ευθύγραμμη καμπύλωση. lb,net=a.lb,a=συντελεστής καμπύλωσης. As μου λύσει την απορία κάποιος παλιός.Ευχαριστώ.
  2. Γειά σας παιδιά έιμαι νέος μηχανικός.1)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.10α & 2.10β σελ.18,19 των σημειωσεών του υπολογίζει το μεικτό μήκος αγκύρωσης περιοχής συνάφειας Ι,ΙΙ στην άνω ράβδο καθώς παραθέτει κάποιο σχήμα,με διάμετρο καμπύλωσης 20Φ.Μπορεί κάποιος να μου πει πως το υπολογίζει αυτό το μεικτό μήκος lb'net; 2)Ο Ιγνατάκης στον Πίνακα 2.11α & 2.11β σελ.20,21 των σημειωσεών του υπολογίζει τα κατακόρυφα σκέλη της άνω ράβδου lb,v(A) & και της κάτω ράβδου lb,v(K).Aυτά πως τα έχει υπολογίσει δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όποιος γνωρίζει και έχει διαβασει τις σημειώσεις του Ιγνατάκη,παρακαλώ ας μου πεί. Με βάση τον ΕΚΩΣ που έχω διαβάσει η διάμετρος αγκύρωσης είναι 5Φ για μέχρι Φ20,και 8Φ άνω των Φ20.ΜΑΑΠ,Τα μήκα των άνω ράβδων υπόλογίζονται για περιοχή συνάφειας ΙΙ,ο συντελεστης καμπύλωσης α=0.7(καμπύλη αγκύρωση),α=1.0(ευθύγραμμη αγκύρωση),διαιρούμε με 1.4 Ενω για τις κατω ράβδους ισχύουν τα ίδια μόνο που έχουμε συνάφεια Ι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.