Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nptzane

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

nptzane's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι έχετε καταλήξει αν τελικά μπορούμε να συνδυάσουμε κατηγορία 2 με κατηγορία 4 ή 5; Γιατί έχω σε ένα εκτός σχεδίου, κατοικία ισόγεια που είναι περαιωμένη πριν από το 1983 σύμφωνα με αεροφωτογραφία του 1978, αλλά υπάρχει και μια ισόγεια αποθήκη μεγαλύτερη από 15τμ ανεξάρτητη για αποθήκευση αγροτικών εργαλείων και ένα μικρό στέγαστρο σε συνέχεια της αποθήκης τα οποία δεν φαίνονται στην αεροφωτογραφία και πιθανώς έχουν κατασκευαστεί μετά το 1983. Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν μου επιτρέπει να υποβάλω με κατηγορία 2 και κατηγορία 5. Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος συνάδελφος και τι λύση προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ
  2. Ευχαριστώ, για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι γίνεται συμψηφισμός πλέον των προστίμων του 3843. Σε ότι αφορά τα παράβολα πρέπει να διευκρινηστεί τι γίνεται. Το ερώτημα είναι τι κάνουμε με τους ανθρώπους που θέλουν να πληρώσουν εφάπαξ!!
  3. Συνάδελφοι, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα παράβολα που έχουν πληρωθεί για τον νόμο 3843 αν υπαχθεί ο χώρος στον 4014. Συγκεκριμένα, έχω περιπτώσεις όπου στο ακίνητο έχουν δηλωθεί χώροι με τον 3843, αλλά υπήρχαν και χώροι που δεν υπάγονταν. Τώρα αυτοί μπορούν να τακτοποιηθούν με τον 4014. Έλα όμως που από την αυτοψία προέκυψαν και διαφορές στα ύψη σοφίτας που είχε υπαχθεί στον 3843. Έτσι προσανατολίζομαι να γίνει η ρύθμιση όλων των χώρων με τον 4014. Η δήλωση με τον 3843 έχει περαιωθεί και θα συμψηφίσω τα πρόστιμα. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα παράβολα που έχουν πληρωθεί για τον 3843. Με έχει μπερδέψει η ανακοίνωση του ΤΕΕ. Τα παράβολα δεν ήταν μέρος του ειδικού προστίμου διατήρησης; Δεν συμψηφίζονται μαζί με το υπόλοιπο πρόστιμο; Ευχαριστώ για τις πιθανές απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.