Μετάβαση στο περιεχόμενο

geo-pap

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αργοστόλι Κεφαλονιάς
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. Σε περίπτωση που έχουμε δυο αγροτεμάχια όμορα και έχουν πρόσωπο σε δρόμο που οδηγεί σε ακτή. Πως και με ποιο τρόπο μπορώ να αναγνωρίσω τον δρόμο για να επιτύχω την συνένωση των δυο ΜΗ άρτιων όμορων αγροτεμαχίων??? Ευχαριστώ
  2. το παραβολο - υπευθυνη δηλωση (υπαρχει μεσα υποδειγμα) - Βεβαιωση επαρκους παρακολουθησης - Φ/Α ταυτοτητας - Αντιγραφο διπλωματος ή πτυχιου Και ολα αυτα σε .jpg ή .pdf
  3. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για όποιον γνωρίζει αν τέλος του μηνα θα είναι και η τελευταία ημερομηνία της ισχυς του νόμου.Σας ευχαριστώ πολυ!!!
  4. θα ηθελα αν γνωριζει κανεις τι γινεται στην περιπτωση που εχει τοιχοκολληθει αυθαιρετο στην πολεοδομια και ο ιδιοκτητης εχει πληρωσει τα παντα!Τα εχει εξοφλησει ολα!Και θελει να σταματησει το προστιμο το οποιο τρεχει στην πολεοδομια.Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;;;Ξερει κανεις τιποτα;;; Και επισης θα ηθελα να μαθω εαν εχει παει το προστημο στην εφορια τι μπορει να κανει καποιος για να σταματησει το προστιμο και να βγαλει ασφαλιστικη ενημεροτητα;;; Σας ευχαριστω πολυ!!!!
  5. koudoulis πρεπει να κανεις και στο συστημα δηλωση αμοιβων να σου βγαλει αμοιβη ετσι ωστε εκει πανω απο την ημερομινια αυτοψιας να βαλει τον Α/Α.Εαν εχεις συμφωνισει καποια αλλη τιμη με τον πελατη θα βαλεις την τιμη που εχεις συμφωνησει στο κατω πεδιο αλλα οπως και να εχει πρεπει να βγαλεις αμοιβη.Τωρα στην συμφωνηθησα αμοιβη πρεπει να κανεις συμφωνιτικο αλλα δεν γνωριζω την παραπερα διαδικασια.Μολις βαλεις τον Α/Α απο τις αμοιβες πατας τον "φακελο" διπλα απο το συμβολο του "ευρω (€)" και σου εμφανιζεται η βεβαιωση.
  6. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας και σας επαναδιατυπωνω το προβλημα. Καλημέρα σας Ο πελάτης μου εχει ενα παλιο συμβόλαιο το οποιο ας πουμε ειναι (πχ 6000 τμ) και το τοπογραφικο ειναι (πχ 7000 τμ).Ομως η πραγματικότητα ειναι οτι το γήπεδο ειναι (πχ 6800 τμ).Εντομεταξυ εμείς το εχουμε δηλωσει στα αυθαιρετα διοτι εχει κτίσμα μεσα στο γήπεδο που δεν έχει οικοδομικη αδεια.εγω το δηλωνω στο ΤΕΕ ως αυθαιρεσία "Προς έκδοση οικοδομικής άδειας" που σημαινει οτι πλησωσε το παραβολο ο πελατης μου και περιμενουμε να βγαλουμε την οικοδομικη αδεια.(οταν ενεργοποιηθει το συστημα εκδοση οικοδομικής άδειας). Και τωρα εχουμε παει στην συμβολαιογραφο για να κανουμε διορθωτικη συμβολαίου και χρειάζεται "Βεβαίωση μηχανικου για τις μεταβιβασεις" που στο συστημα του ΤΕΕ δεν μου το εμφανιζει.(Μου εμφανιζει μονο την βεβαίωση για την ΔΕΗ).Τι κανουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση???? Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.