Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariamega

Members
  • Περιεχόμενα

    126
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariamega's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, σε μεταλλική βιοτεχνία με οικοδομική άδεια του 2007 τα ισόγεια γραφεία, έγιναν διώροφα. Μπορεί ο επάνω χώρος να θεωρηθεί πατάρι (ύψος 2,50). Και αν ναι μπορώ να το κάνω με αναλυτικό?
  2. Καλησπέρα, σε οικόπεδο εντός σχεδίου με αποθήκη χωρις άδεια 12τμ, υπάρχει και υπόστεγο 140τμ. Η αποθήκη πάει στην Κατηγ 3 και το υπόστεγο με αναλυτικό? Ευχαριστώ
  3. Και θα δίνουμε χειρόγραφες όπως λέει στο άρθρο 3 παρ. στ. ?
  4. Καλησπέρα, τώρα που βγήκε ο νέος νόμος συνεχίζουμε να δίνουμε βεβαιώσεις με την παλιά πλατφόρμα ή περιμένουμε την καινούρια?
  5. martha1 το λέει στο Κεφ. 3 άρθρο 2 στον οδηγό για το πρόγραμμα
  6. Η άδεια βγήκε ως ισόγεια υπερυψωμένη κατοικία. Ενα τμήμα κάτω από την οικία το κάναμε ημιυπόγειο στην πράξη( χωρίς να γίνει αναθεώρηση της αδείας). Τώρα θέλουμε να το κάνουμε νόμιμο. Ο μόνος τρόπος που σκέφτηκα ( χωρίς πρόστιμα κ.α.) είναι η προσθήκη υπογείου. Αλλά ο ιδιοκτήτης θέλει να το κάνει καφετέρια. Γίνεται? Διακιολογείται χώρος κύριας χρήσης στο υπόγειο? Από την Πολεοδομία μου είπαν όχι. Αλλά πως λειτουργουν όλα αυτά τα μαγαζιά σε Θεσ/νίκη και Αθήνα? Αρα κάτι θα υπάρχει..
  7. Καλησπέρα, μπορεί να γίνει προσθήκη υπογείου χώρου συνάθροισης κοινού?
  8. Με έκθεση επιθεώρησης γίνεται. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα σχέδια,στα οποία θα υπάρχουν ΠΦ,πυροσβεστηρες,φωτιστικά ασφαλείας και κομβίο αναγγελίας κινδύνου σε περίπτωση πυρκαγιάς.
  9. Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν, θέλουμε να κάνουμε οινοποιείο. Η έκταση βρίσκεται σε περιοχή Natura βάση του χάρτη, ο οποίος γράφει με μεγάλα γράμματα ΠΡΟΤΑΣΗ στο πινακάκι και εντός του ΦΕΚ λέει αυτά περι οριστικοποίησης(ότι δηλαδή ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί).Κάτι τέτοιο μου είπαν και από τον Δήμο. Άρα μπορώ να το κάνω πριν οριστικοποιηθεί? Ή όπως λέει η Κλειώ επειδή έχει ΦΕΚ έχει οριστικοποιηθεί? Γιατί λέει άλλα μεσα στο ΦΕΚ?
  10. Ναι εχω ΦΕΚ που λεει αυτα που σου εγραψα παραπανω
  11. Μέσα στο ΦΕΚ όμως λέει ότι πριν οριστικοποιηθεί το όριο και οι περιορισμοί που θα ισχύσουν στην περιοχή πρέπει να ληφθεί πρόνοια κλπ κλπ.. Άρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.
  12. Όταν υπάρχει πρόταση για ΣΧΟΑΠ από το 2007, οι χρήσεις που δεσμεύσουν κάθε περιοχή μας δεσμεύουν στο να βγάλουμε οικοδομική άδεια? Αφού είναι πρόταση.Δεν είναι οριστικό ακόμα. Κάθε βοήθεια πολύτιμη!
  13. myri, θέλω την εγκύκλιο και το σχήμα γιατί δεν τα εμφανίζει.Είναι εύκολο να τα επισυνάψεις ξανά γιατί με καίει το θέμα!Ευχαριστώ
  14. Για αρχιτέκτονα, ο οποίος κάνει εκτιμήσεις και σε τράπεζα,μήπως γνωρίζετε ποιός καδ αντιστοιχεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.