Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

notisael

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

notisael's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τοπογραφική λοιπόν και μετά συνάδελφος και τέλος το σταυρό μας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου, πραγματικά με βοηθήσατε πάρα πολύ.
  2. Jojo συμφωνώ αυτό που προσπαθούμε όλοι αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι η σωστότερη δουλειά στην καλύτερη τιμή. Έχω δει και έχω δει δουλειές του ποδαριού. Πάντως kane αυτό που λες με τους παλιούς ντόπιους με χαλάει πολύ. Δεν άνοιξα μαγαζί στην πόλη μου ή στο χωριό μου. Φυσικά και πρέπει να μπορώ να πάω οπουδήποτε και σε συνεργασία με πολεοδομίες και τοπογραφικές να κάνω την δουλειά μου. Αλλά... Τέσπα αυτά τα συζητάω καθημερινά αι με φίλους.
  3. Συνάδελφε αποτυπώνω με GPS Rover διπλόσυχνο και έχω ακρίβεια εκατοστού. Το θέμα πάντα είναι πως θα παντρέψουμε τη θεωρία με την πραγματικότητα. Έτσι δεν είναι?
  4. Kane τι να σου πω, τις συντεταγμένες τις αντέγραψα μόνος μου και τις έβγαλα και φωτο μάλιστα για μην τυχον κανω κανα λάθος. Είπα να κάνω την δουλειά μου με μεγαλύτερη ακρίβεια και μπλέχτηκα περισσότερο. Κανω ένα τοπογραφικό για ενα οικοπεδο εντος εγκ.ρυμ σε οικισμό. Απο ένα παλιο τοπογραφικό βλέπω πως η περιφραξη του οικοπεδου και των διπλανων επίσης έιναι εξω από τα ορια του ΟΤ. Κάνω την αποτύπωσή μου η οποία ταιριάζει με την αποτύπωση του άλλου τοπογράφου και λέω για σιγουριά να πάρω τις συντεταγμένες από την τοπογραφική για σιγουριά και ιδού το αποτέλεσμα.
  5. Στο coords το έκανα και όντως πρέπει να διπλοτσεκάρεις το ΦΧ. Μιλάμε για 7 μέτρα διαφορά σε πλευρά του ΟΤ.
  6. Καλησπέρα καταρχήν διάβασα όλο το τόπικ και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω τις συντεταγμένες ενός Ο.Τ. από την τοπογραφική σε Hatt σας δίνω μια για να δειτε αν το κανω σωστα(-4594.45 3606.52 L=40 27' M=-1 27'), τις μετατρέπω από μικρό σε μεγαλο Φ.Χ και έπειτα σε ΕΓΣΑ 87(348490.863, 4482637.611). Κάνοντας μετατροπή και τις υπόλοιπες οι αποστάσεις των κορυφών του ΟΤ έχουν πολύ μεγάλες διαφορές με το χάρτη της διανομής. Κάνω κάτι λάθος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.