Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουρβι

Members
  • Περιεχόμενα

    90
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μουρβι

  1. Καλησπέρα σας σε κατοικία 90μ2 που βάζω θερμοπροσοψη, μόνωση ταράτσας, συστημα θερμανσης αντλία θερμότητας, ηλιακό 4,50μ2 συλλέκτη,κλιματιστικό, Το σενάριο ΠΕΑ προκύπτει κατηγορία Β, χρειάζεται να κάνω και ΜΕΑ ή οχι. Ευχαριστώ.
  2. Τα ενσημα των εργατων που θα βαλουν την μόνωση και θα κάνουν τα επιχρίσματα, θυμάμαι ειχα διαβάσει ότι μπαινει στις δαπάνες, άρα αφού ολοκληρωθει η εργασία, ανεβάζω τα τιμολογια των υλικών, και τις ΑΠΔ από το ΙΚΑ.? Σε ποιανου λογαριασμο θα κατατεθουν τα λεφτα για τα ενσημα των εργατων?
  3. Καλημερα εχω μια αιτηση που ειχα δηλώσει ότι θελει δάνειο αλλα τελικά δεν θελει να κάνει άιτηση ο πελατης.Προς το παρων ειμαι σε φαση να ανεβασω δικαιολογητικα για δάνειο , πως μπορώ να ακυρωσω και να προχωρησω χωρις δάνειο?
  4. εθνικη τραπεζα,τοικογενειακο εισοδημα στα 16 χιλιαρικα ,ποσο δανειου 7,000χιλιαρικα.... (εχουμε και ενα στεγαστικο ομως που πληρωνεται καθε μηνα κανονικα, χωρις καθυστερηση....), ξαναεστειλα με δυο εγγυητες, εμενα και τον πατερα μου ....να δουμε.....στειλε δεν χανεις και κατι πιστευω...
  5. αν λειξει η προθεσμια για αιτηση δανειου, εχω το δικαιωμα να πάρω παραταση η όχι? γιατι ετσι οπως παμε δεν θα βρω ποτέ εγγυητή....τι πρέπει να περιλαμβάνει το ''πακέτο'' του εγγυητή για να τον επιλεξουν. Έβαλα τον εαυτό μου στην αίτηση του συζύγου και μου ειπαν να επανέλθω με αντικατάσταση εγγυητή....
  6. Καλημέρα σας συναδελφοι, μια ερωτηση σχετικά με την περιβόητη γνωστοποιηση εκτελεσης προσθετων εργασιών του 4495/2017 στο Αρθρο 42, έχει καταθεσει κάποιος συνάδελφος σε υπηρεσια δόμησης αυτό το έγγραφο, η δεν το δέχονται?Γ
  7. καλημερα πρωτοτυπο αστυνομικης ταυτοτητας μου ζηταει απο εθνικη, πρεπει δηλαδη να ειναι επικυρωμενη η φωτοτυπια της ταυτοτητας?
  8. σας ευχαριστω ολους, 4 αιτησεις εχω μονο μαζι και η δικη μου μεσα, και καθε φορα που τις θυμαμαι αγχωνομαι γιατι δεν εχουμε προχωρσηει ακομα σε κάτι έχουμε αριθμο πρωτοκ και περιμενουμε
  9. Καλημέρα σας, με τις τραπεζες τι γινεται αυτοι που θα πάρουν δανειο μπορουν να ξεκινησουν τη διαδικασια η να περιμενουν το μειλ?
  10. Γεια σας και παλι , εχω μια αιτηση στο συστημα στην πρωτη ομάδα περιφερειων που άνοιξε, και εκκρεμει να ανεβασω ΠΕΑ και παρεμβασεις, αυτό πρέπει οποσδηποτε να το κάνω μεχρι την Κυριακή, η θα έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αργότερα?γνωριζετε κατι? διαβασα το εξης στις ανακοινώσεις :Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Το σύστημα θα παραμείνει προς το παρόν ανενεργό για τις Περιφέρειες αυτές και θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων το διάστημα από Τετάρτη 28/3 έως Κυριακή 1/4. Παρακαλούμε προχωρήστε στην υποβολή αίτησης/ ολοκλήρωση των αιτήσεων σας που ανήκουν στις ενεργές Περιφέρειες. Το σύστημα θα παραμένει ανοικτό καθημερινά 08:00 – 20:00. Τον υπόλοιπο χρόνο θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.
  11. για ενηλικα τεκνα που αναγράφονατι στο Ε1 των γονιών και εχουν εισόδημα βάζεις το εισόδημα τους οπως φαινεται απο την φορολογική δήλωση που έχουν κανει τα ενηλικα προστατευομενα μελη, σε όλα τα εισοδήματα μπαίνει το τεκμαρτό.
  12. ναι σωστα καταλαβες, σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι, καλο Σαββατοκυριακο!
  13. Σε ευχαριστώ πολύ και κατι ακόμη τα 30μ2 που λες πως τα δηλώνω θα πρεπει να κανω μια θερμικη ζωνη 30μ2(θερμανση με σομπα) και μια με τα 17 μ2 (θερμανση με θεωρητικο) , η το δηλώνω στο μηνιαιο ποσοστο κάλυψης βάζωντας οτι το μεγαλύτερο ποσοστο της θερμανσης του χωρου μου καλύπτεται απο την σομπά ?
  14. Γεαι σας ξυλοσομπα ως μοναδικο μεσο θερμανσης πως αντιμετωπίζεται , σαν μοναδα παραγωγης αλλου τυπου? και στο δίκτυο διανομης, στην αποδοση του τι αποδοση βάζεται, θεωρειται η σομπα τοπικη μοναδα?
  15. καλημερα σας σε ενα καταστημα που πηγα για ΠΕΑ είναι θεοστραβο, δεν βγαζω ακρη με τους τοιχους που εχει, εχω πάρει βεβαια εξωτερικες διαστάσεις του χωρου και εσωτερικες, κουφωματα , υψος κλπ ,μπορώ να κάνω μια κατοψη κοντα στην πραγματικότητα,(η οποία διαφερει πολύ και απο την άδεια) αλλα δεν θα ειναι ολοσωστη, οπότε του προτεινα να βαλει εναν τοπογραφο να αποτυπωσει τις στραβομαρες και μετά να μπορώ να κανω μια σωστη κάτοψη, σας εχει τυχει αναλογη περιπτωση?
  16. οι παυλες πηραν αριθμο δες στη συνοπτικη εικονα και εκτυπωσε την αιτηση το γραφει και εκει
  17. Σωστα τα εχει ο φιλος σου, αυτο που βγαζει στην αιτηση ειναι το ''ελάχιστος ενεργειακος στοχος εσυ εχεις παραπανω απο 40% αρα εισαι οκ!
  18. σου απάντησα και στο αλλο θεμα είναι το ''ελάχιστο '' αυτο που βγαζει η αιτηση, μην ανυσηχεις
  19. η αιτηση που εκτυπωσε απο το συστημα το αναφερει αυτο? εκει ειδα καπου γραφει ''ελαχιστος'' ενεργειακος στοχος σε kwh/m2 σου λεει δηλαδη αναλογα την κατηγορια επιδοτησης που βρισκεσαι (40% η 70%)
  20. αν τα προστατευόμενα μελη (παιδια)εχουν εισοδημα λογικα το εισόδημα τους, αν δεν εχουν βαζεις 0, αν ειναι ενηλικα και δηλώνονται στο Ε1 και κανουν φορολογικη δηλωση μονα τους τοτε το εισοδημα τους , αν ειναι ενηλικα και δεν υποχρεουνται να κανουν φορολογικη δηλωση τοτε υπ.δηλωση οτι δεν υποχρεουνται να κανουν φορολογικη και πλι μηδεν εισόδημα.
  21. http://www.michanikos.gr/topic/51992-%CE%BA%CF%85%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%84-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%B9/page-188 Ποστ 1874 σχετικα με μειλ, αν ενδιαφερει καποιον
  22. χθες πηρα το εξης μειλ Αγαπητή/Αγαπητέ συνάδελφε Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τ.Ε.Ε. προτίθεται να καταθέσει αναφορά προς τον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ. Εάν συμφωνείτε στο κείμενο που ακολουθεί, παρακαλώ όπως μας απαντήσετε μέσω e-mail στη διάρκεια της ημέρας, για να προβούμε μαζικά και δυναμικά στις κατάλληλες ενέργειες. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Θράκης Δημήτριος Κ. Λουρίκας Αναφορά προς τον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης Με την παρούσα αναφορά μας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να παρέμβετε άμεσα για την διακοπή της λειτουργίας του συστήματος υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ, που φέρεται να διαχειρίζεται το ΥΠΕΝ. Στο πρόγραμμα εντάσσονται με σειρά προτεραιότητας και με μοναδικό κριτήριο τον χρόνο υποβολής είτε πολίτες είτε ενδιαφερόμενοι – ωφελούμενοι μέσω του τεχνικού τους συμβούλου που είναι μηχανικός. Το ΤΕΕ Θράκης εκπροσωπώντας όλους τους μηχανικούς της Θράκης, που έχουν δικαίωμα – ενδιαφέρον να λειτουργήσουν ως τεχνικοί σύμβουλοι των πολιτών, δέχεται συνεχείς καταγγελίες από τα μέλη του, καταγγελίες που επαληθεύονται από την δοκιμή εισόδου στο σύστημα, ότι η «πλατφόρμα» δεν λειτουργεί ή λειτουργεί ελλιπώς ή ενδεχομένως επιλεκτικώς, δημιουργώντας συνθήκες αδιαφάνειας, στρεβλώσεων και υπονοιών για χειραγώγηση των τελικών αποτελεσμάτων. Επειδή η διαχείριση του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ, αφορά στην διαχείριση δημόσιου χρήματος, Επειδή η ένταξη στο πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση των πολιτών που δικαιούνται βάσει κριτηρίων, με συνέπεια να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία που το διαχειρίζεται άνισα Επειδή θίγονται τα μέλη μας, ως προς την αξιοπιστία τους έναντι των πολιτών – πελατών τους (το υπουργείο ανακοινώνει ότι έχουν γίνει εντάξεις, χωρίς να ξέρει κανείς που έγινε αυτό) Επειδή με την μη παρέμβαση δημιουργούνται καταστάσεις που δεν θεραπεύονται Σας ζητάμε να παρέμβετε, για την επίσημη διακοπή της «λειτουργίας» της πλατφόρμας που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα ανισοτήτων και διακρίσεων μεταξύ πολιτών και να επιτρέψετε την επαναλειτουργίας της μετά από πιστοποίηση αρμόδιου ανεξάρτητου φορέα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.