Μετάβαση στο περιεχόμενο

VISTA

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

VISTA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ αλλά αυτή τη διεύθυνση την έχω βρει κ εγώ αλλά δεν βοηθάει. Και δυστυχώς ούτε στη πολεοδομία έχουν ιδέα !!!!
  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος προδιαγραφές και νομοθεσία για οικοδομική άδεια για ιππικό όμιλο και αν έχει ειδικούς όρους δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχή . Επιπλέον από ότι έψαξα είναι ασαφές αν ανήκει σε τουριστική ή αθλητική μονάδα.
  3. δεν βρήκα άκρη με το blender το κατέβασα αλλά πάλι και αυτό δεν μπορεί να εισάγει dwg αρχεία. Sorry αλλά δεν ξέρω πως να σου στείλω μήνυμα για e-books ή μάλλον δεν ξέρω καν τι είναι !!!!
  4. VISTA

    111 s

    με ποιο πρόγραμμα δουλεύεις ???
  5. VISTA

    ACCamera

    με ποιο πρόγραμμα κάνεις φωτορεαλισμό ???
  6. JTB & Didoni ευχαριστώ για την απάντησή σας αλλά......Δυστυχώς γνωρίζω ότι δέχεται αρχεία από 3d max αλλά δεν το έχω και επίσης ξέρω ότι δέχεται και dxf αλλά αν και το προσπάθησα δεν τα κατάφερα.!!! Το vue είναι πολύ καλό για rendering. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει convert ?? To έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι.
  7. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω ένα τρισδιάστατο αρχείο autocad10 σε vob (vue9 xstream)??? Γιατί ενώ λέει ότι διαβάζει dxf δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα να εισάγω ούτε dxf.
  8. Εκτός από τα παραπάνω που αναφέρθηκαν θα μπορούσες το <<μπετουδάκι>> να είναι πυρίμαχο γιατί αλλιώς θα ρηγματωθεί με τις συστολοδιαστολές και φυσικά πετροβάμβακα. Εγώ ντύνω την καμινάδα περιμετρικά με πετροβάμβακα άρα προστατεύω τα δομικά στοιχεία που είναι σε επαφή και επιπλέον την καμινάδα για την θερμοκρασία της (για να τραβάει το τζάκι) και μετά ανάλογα με την περίπτωση
  9. km58 οι οικοδομικές άδειες έχουν ισχύ 4 χρόνια. Μετά την τετραετία γίνεται παράταση ισχύος για 4 ακόμη χρόνια. Αν περάσουν και αυτά και έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός του κτιρίου βγαίνει καινούργια άδεια για αποπεράτωση.
  10. spairo θέλει αναθεώρηση η άδεια με νέο τοπογραφικό και όλη την μελέτη, γιατί αλλάζει το περίγραμμα και οι εσωτερικές διαστάσεις. Τα ποσοστά που αναφέρεις είναι για τισ περιπτώσεις αυτοψιών οι ανοχές.
  11. η δουλεία σαν νομοθετική πράξη έχει καταργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, όσα για τα εκτός σχεδίου διάβασα όλα τα σχετικά αλλά δεν υπάρχει κάτι σχετικό με αυτά που ρωτάω. Είμαι πολύ καινούρια στο site. Έκανα εγγραφή πριν από μερικές ώρες και ενημερώνομαι από εκείνη την στιγμή αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ευχαριστώ
  12. -Ποιος ξέρει να μου δώσει τα φώτα του για το τι πλάτος δρόμου απαιτείται για πρόσβαση σε γήπεδο εκτός σχεδίου για εγκατάσταση 100KW. ξέρω ότι μπορεί να είναι αγροτικός ασφαλτοστρωμένος ή μη. -χρειάζεται βεβαίωση από κοινότητα ή δήμο για τον χαρακτηρισμό του δρόμου και το πλάτος?? -εάν στο γήπεδο η πρόσβαση γίνεται μέσα από κάποιο άλλο γήπεδο μπορεί να γίνει εγκατάσταση?? -και τέλος έχω ένα εκτός σχεδίου γήπεδο 6.300μ2 αλλά περνάει από την μέση του αγροτικός δρόμος πλάτους 2μ και το χωρίζει σε δύο τμήματα (3.000 και 3.300 μ2). Το συμβόλαιο το αναφέρει σαν ένα ενιαίο. Τι ισχύει γι' αυτή την περίπτωση. Όσοι πιστοί προσέλθετε για βοήθεια. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.