Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Β ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΛΥΚΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Β ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΛΥΚΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Α ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΣΥΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΙ ΛΕΤΕ
  2. Συμφωνω με το προηγουμενο συναδελφο αλλα μαλλον το μεγαλυτερο κομπλεξ το εχουν πολλοι ανθρωποι και του πολυτεχνειου οι ναυτικοι πλεον δεν εχουν τοσο μεγαλη διευθυντικη θεση εκτος κι αν εχουν κι αλλο πτυχιο ανωτατο ειναι μεγαλη ιστορια το θεμα ειναι για το φιλο που ρωτα αν μπορεις να ανεχθεις σε πρωτη φαση να παιρνεις τα μισα απο οσα ενα ανθρωπο ναυτικο που εχει πιασει μια θεση γραφειου ιδια με την δικια σου!!!!
  3. καλησπερα και παλι πολλα διαβασα και πραγματικα γελασα οι φιλλιπινοι παιδια του πολυτεχνειου και ολων των σχολων μιλανε καλυτερα αγγλικα απο τους ελληνες δυστυχως λυπαμαι που το λεω επισης δεν υπαρχει εμβολο διαμετρου 1.5 μετρου μηχανη με ιπποδυναμμη 84000κιλοβαττ υπαρχει ας κανονισουμε μια συναντηση ενα καφε και να μιλησουμε πιο διεξοδικα!!!!!! δεν ξερω διαβασα για καποιο συναδελφο psynoa που υπαρχει εδω μεσα οτι οταν γινεσαι Α μηχανικος ειναι καλυτερη η ζωη στο πλοιο εκεει γελαω πιο πολυ ειλικρινα συγνωμη θα ηθελα να ρωτησω ποσα χρονια ταξιδευεις και τι ειδικοτητα εχεις Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, petsagouris
  4. Θεμα 10ν Οπως ειπα μπηκα λιγοπιο βαθια στο θεμα και μιλησα για την ζωη στο καραβι γιατι θελω να δωσω στον αλλον να καταλαβει τα ποσα σκληρα και απανθρωπα μας κανει η θαλασσα!Επισης το αν κανουμε καποια δουλεια δυσκολη η οχι θα σου απαντησω οτι διαχειριζομαστε μια περιουσια καθαρη να σου πανω απο 10 εκατ.ευρω στην ελαχιστη των περιπτωσεων!!! Θεμα 2ον Ενας μηχανικος απο ΤΕΙ ή Πολυτεχνειο μπορει να εργαστει σε καραβι σαν δοκιμος απο για ενα χρονο μετα Γ μηχανικος Β και Α!!!! Η εξελιξη ειναι γρηγορη Στον φιλο γιωργο1980 ειλικρινα κανε δοκιμος μηχανης σεπλοια της αρεσκειας σου ακτοπλοια ποντοπορα δεν εχει ση μασια και μετα πηρες του Γ μηχανικου!!!! Η πιατσα οπως την λεμε εμεις οι ναυτικοι μεγαλη , δουλεια οπου θες αν θες τωρα να ακουσεις μια συμβουλη πηγαινε σε φορτηγα πλοια !!! Ειμαι στην διαθεση σου να σου πω εταιρειες που δεν θα διστασουν να σε παρουν διοτι οι δοκιμοι που προερχονται απο ΤΙΣ ακαδημιες επιδοτουνται ενω για σενα θα δωσουν μισθο ολοκληρο η εταιρεια (ενα ακομη ωραιο των ναυτιλιακων εταιρειων) Επισης να σου πω για πληροφοριες καλυτερα να πας στον πειραια στην υπηρεσια ναυτικων μητρωων 2ας μεραρχιας 18. Αν θεςπολυ περισσοτερα να ρωτησεις σε πμ θα ανταλαξουμε τηλεφωνα να σε κατευθυνω μιας και σε ενδιαφερει απο τι βλεπω το θεμα!!!!! Κλεινω με το φιλο ΛΙΛΛΟ δεν κανω καμια σημαντικη δουλεια θα σου πω μονο αυτο για καταλαβεις ξεμπαρκαρισα απο το καραβι στις 24 σεπτεμβρη απο τις 10 σεπτεμβρη που ημουν στον στο πλοιο απο ενα ασχετο και χαζο st/by(η μηχανη ναναι σε ετοιμοτητα )αλλαξε ο οργανισμος συνηθεια να κοιμαμαι το βραδυ καιακομα και τωρα που σου μιλαω κοιμαμαι μονο μεσημερι απο τις 15.00 εως 19.00 ολο το βραδυ ειμαι βρυκολακας πες φιλε ΛΙΛΛΟ αξιζει το κοπο ολο αυτο για τα λεφτα που παιρνω??? Ολα δεν ειναι λεφτα ειναι και κατι που λενε ζωη!!!!Κι οταν λεω παιδια μακρια απο την θαλασσα δεν το λεω ετσι το λεωγιατι ειναι χαμενη ζωη και εγω οταν ξεκινησα αλλιως τα εβλεπα αλλα μετα??????? Οι μηχανικοι απο τις ΑΕΝ δεν εχουν αλλα επαγγελματικα δικααιωματα οπως αποΤΕ η ΕΜΠ και για αυτο ειμαστε εγκλωβισμενοι εκει!!!Υπογραφη δεν μπορουμε να βαλουμε ουτε για συντηρηση καυστηρα πολυκατοικιας!!!Ουτε σαν βοηθοι Και παλι συγνωμη αν ειπα μια κουβεντα παραπανω!!!!!τιποτα δεν κανω ομως κακοπροαιρετα!!! Γιωργο 1980 και παλι αν θες στειλε μου καποιο μνμ να μιλησουμε μεσω τηλ.και να μεσα σε σε ενα μηνα θα σαι σε δουλεια!!!!!
  5. ΑΝ εισαι Α μηχανικος δεν γινεσαι καπετανιος ΠΕς μου τη πτυχιο εχεις να σου πω που θα πας για δοκιμος σιλβερ Ασε την ΠΕΜΕΝκαι τα σωματεια μην τα ανακατευεις ειναι σαπια Mιας και μπηκα στο χωρο θα χορεψω κυριε Σιλβερ Θα σε ρωτησω κατι που απλα γουσταρεις να δουλεψεις στα καραβια ναι η οχι Εχεις αναγκη απο δουλεια ναι η οχι Ασε τις νομεθεσιες για αλλες δουλειες ξεχνα την πεμεν και σωματεια Εδω μιλαμε για ναυτιλιακες εταιριες που ειναι κολλοσοι και μου μιλας για συμαβασεις και ωραρια ξεχνα σπανια αλλα το ωραριο σε ενα ποντοπορο πλοιο δεν υπαρχει διοτι εισαι μεσα στο καραβι εξι μηνες. Μιλησες για οικοδομη οχι ειναι δυσκολη πιο δυσκολη απο την θαλασσα αν νομιζεις το απογευματακι θα πας για καφεδακι και το βραδακι σπιτακι με κρασακι ενω στο καραβι που θα πας μετα το περας ωραριου ειμαι Β μηχανικος παιρνω καθαρα καθε μηνα ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ 8500 ΕΥΡΩ νομιζουν με πληρωνουν για την εμπειρια και την δουλεια μου οχι φιλε σιλβερ αλλα γιατι πηζω και φαινεται στο τονο που σου μιλαω νομιζω εχω 7 χρονια πλευσιμα και λεω 7 χρονια νεκρος απο ζωη !!!!!! Γλυκια η θάλασσα αλλα μην της ζητησεις χρηματα θα στα δωσει αλλα το ανταλλαγμα θα ναι διπλασιο!!!
  6. Kαλησπερα σε ολους τους μηχανικους πριν απο ολα θελω να ρωτησω ολους οσυς ενδιαφερονται να ταξιδεψουν σε ποντοπορα πλοια απο ΤΕΙ η ΕΜΠ εχετε αναρωτηθειτε αν μπορειτε να δουλευτε καταρχας χωρις ωραριο ή για ενα εξαμηνο συμβασης μπορειτε να πατησετε στερια μονο 10 ωρες???ειμαι εδω για οποιαδηποτε βοηθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.