Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

giannhspatra

Members
  • Περιεχόμενα

    43
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giannhspatra's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα ήθελα τη γνώμη σας σε αυτό λοιπόν έστω ότι οι αμοιβές μου θα είναι το χρόνο σε εταιρεία 17000 ευρώ αλλα δν έχουν πρόβλημα να κόψω 12000 δλδ να πάω σχεδόν αφορολόγητος εγω τι επιπτώσεις μπορεί να έχω? στην αναβάθμιση του πτυχ παίζει ρόλο???τα ποσα στις ΑΠΥ π έχψ κόψει??? ευχαριστώ
  2. έχει κανείς τν ΟΜΟΕ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ??? Προσπαθώ να την κατεβασώ απο http://www.ggde.gr αλλά κατεβάζει 16 απο τα 18 mb και κολάει.... ακριβής σελίδα http://www.ggde.gr/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=52&dir=DESC&order=date&limit=20&limitstart=60 OMOE-3 : Χαράξειςhot! μπορεί κάποιος αν τν έχει κατεβάσει να τν ανεβάσει στο rapidshare??? ευχαριστώ
  3. απο αδέρφια μόνο υπεύθυνη δήλωση θέλει? η και καλά να αποδίδω ενοίκιο στην αδερφή μου???
  4. δλδ συγνώμη εγω που θέλω να κάνω έναρξη και θέλω να βάλω ως έδρα το σπίτι που μένω και το έχω 50-50 με την αδερφή μου θα πρέπει να έχω γραπτή άδεια της??? ή να της πληρώνω έστω και εικονικά ενοίκιο???
  5. Φίλος ηλεκτρολόγος , απολύθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση την τελευταία μέρα του μήνα και μάλιστα απλά τν ώρα π έφευγε του είπαν πέρνα απο το γραφείο κ εκει όχι απλά του είπαν λήγει η συνεργασία μας αλλά του είχαν έτοιμη και τν αποζημίωση (ναι ήταν τυχερός και ήταν ώς μισθωτός...) πάντως η καραμέλα με τν ΑΠΥ πρέπει να κοπεί...εκμετάλλευση χωρίς λογο
  6. 1343 (μικτά) είναι ο βασικός του μηχανικού σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση...
  7. συνάδελφε zavi έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις πως βγάζεις τους φόρους αυτούς? κάπου να διαβάσω πως βγαίνουν αυτά τα ποσά?
  8. zavi αν όντως είναι να πέρνω 6000 κ να φορολογούμαι για 30000 κλαύτα όταν λές όλο το φόρο τι ακριβώς ενοείς? να γίνει συμφωνία να μου πληρώνουν το φόρο που θα μου αναλογεί μετα την εκκαθάριση? (όπως καταλαβατε απο φορολογικά μπάζω )
  9. mare96 για να καταλάβω σωστά ας πούμε οτι έχω συμφωνία να λαμβάνω το 20% εστω οτι σε ένα χρόνο μεσα υπογράφω 3 μελέτες των 10000ευρώ και λαμβάνω 6000ευρώ η εφορία θα με φορολογήσει για 30000?
  10. theo καταρχάς είμαι υπόχρεος σε ευχαριστώ!!! πες μου σε παρακαλώ το 800 που λες είναι 1000-20% σωστα?
  11. ως νέος μηχανικός όσο ψάχνω τόσο βρίσκω νέες και νέες απορίες διαφωτίστε με σας παρακαλώ σε αυτό. Μηχανικός με σύμβαση σε εταιρία με δελτίο παροχής υπηρεσιών . Στη σύμβαση η οποία είναι ορισμένου χρόνου αναγράφεται οτι θα πρέπει να υπογράφει τυχών μελέτες . Τα ερωτήματα α)εκτος απο το 20% προκαταβλητέο φόρο έχω και φόρο 10% για τη μελέτη? ας πουμε ενα αρχ.σχέδιο η έστω μια επίβλεψη. β) αν η μελέτη αμειφθεί με 3000ευρώ ο μηχανικός που παίρνει 900 το μήνα δεν δικαιούται απολαβών ή πάνε στην εταιρία? σας ευχαριστώ αν κάτι το ρωτάω λάθος παρακαλώ διορθώστε με για να βγάλουμε άκρη.
  12. Είμαι πολ. μηχανικός και επειδή με ενδιαφέρει ένα μεταπτυχιακό στο kth μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας πεί γενικά τι απαιτήσεις έχει? υψηλό βαθμό διπλώματος? προϋπηρεσία? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.