Μετάβαση στο περιεχόμενο

LordLothar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

LordLothar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Τελικά ναι, επέλεξα Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Τεχνολογία Η/Υ Πάτρας.Ελπίζω πως δεν έχει διαφορές από τις άλλες σχολές ΗΜΜΥ, όπως ελπίζω και να με δικαιώσει η επιλογή μου και τελικά να περάσω σε αυτή την σχολή...
  2. Άρα προτείνεις Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, έστω και εάν με ενδιαφέρουν περισσότερο οι υπολογιστές και ακόμα και αν προτιμώ τα μαθήματα των Μηχανικων Η/Υ και Πληροφορικης?
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Αλλά τι εννοείς ότι δεν έχουν κατοχυρωμενα επαγγελματικα δικαιωματα?Γιατί το έχω δει γραμμένο σε πολλά site στο internet αυτό, και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει και πόσο σημαντικό είναι για την επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον...Είναι τόσο σημαντικό ώστε να με κάνει να προτιμήσω τους Ηλεκτρολόγους, αν και με ενδιαφέρουν καθαρά οι υπολογιστές?
  4. Καλησπέρα. Η απορία μου είναι η εξής:Ποιό από τα δύο τμήματα να προτημήσω? Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ Πάτρας ή Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας? Έχω ακούσει πως και τα 2 είναι εξίσου καλά.Τώρα πέρα από αυτό, έχω ακούσει πως για Η/Υ που με ενδιαφέρει καλύτερο είναι το 2ο, αλλά με το πρώτο έχεις μία παραπάνω ειδικότητα, ώστε βρίσκεις ευκολότερα εργασία μετά.Από την άλλη, με προβληματίζει το γεγονός ότι τελειώνοντας το 1ο τμήμα, δεν θεωρείσαι Μηχανικός Η/Υ, όπως στα αντίστοιχα άλλα τμήματα Ηλεκτρολόγων. Ζητάω την γνώμη σας ως μία τελευταία άποψη πριν αποφασίσω.Ποιό έχει καλύτερες προοπτικές για Ελλάδα και ποιό για εξωτερικό??Τι προτείνετε εσείς? Αν είναι δυνατόν να μου έχετε δώσει μία απάντηση μέχρι αύριο που κάνω το μηχανογραφικό, θα είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.