Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

pproestos

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    pproestos

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

pproestos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. tpanag σε ευχαριστω κατ'αρχην για την απαντηση. Αρα τα αδερφια που εχει ο καθενας απο ενα οροφο δικο του και ειναι συνιδιοκτητες στο υπογειο γκαραζ ειναι συνολικα τρεις ιδιοκτησιες απο οτι καταλαβα.
  2. Μπορω να κανω μια ερωτηση, αν ξερει καποιος: Σε μια πολυκατοικια: -Γκαραζ που εχει γινει κατοικια ανηκει σε δυο αδερφια συνιδιοκτητες. -Ισογειο με Η/Χ ανηκει στον πατερα -Α' οροφος με Η/Χ ανηκει στον 1ο αδερφο -Β' οροφος με σοφιτα παταρωμενη ανηκει στον 2ο αδερφο Σε αυτη την περιπτωση εχουμε τρεις αμοιβες και τρια παραβολα (2x250 και 1x350) Σωστα;
  3. ατυπη δωρεα αμοιβης στην εφορια. απλα βαζεις το ονομα σου... ετσι νομιζω. μαζι με τον τιτλο ιδιοκτησιας, τα πας στο Τεε και σου δινουν απαλλαγη. πληρωνεις μονο ΤΣΜΕΔΕ και ισως ΦΕΜ επειδη ετοιμαζω και εγω κατι τετοιο, αν κανω λαθος...
  4. Γεια και χαρα σε ολους και ελπιζω ολοι να βγαλουμε κατι απο αυτη την υποθεση. Το δικο μου θεμα: 1.Αυξηση διαστασεων σοφιτας (αν εχει περασει το υψος σιγουρα δεν τακτοποιειται) 2.Αυξηση τετραγωνικων χωρων κυριας χρησης που δεν εχουν δηλωθει στην αδεια ακομα και αν ο ιδιοκτητης μου ανεφερε οτι ειχε υπολοιπο συντελεστη. Τακτοποιουνται αυτες οι δυο περιπτωσεις; Και αν ναι σιγουρα πρεπει να σχεδιασω την πραγματικη κατασταση μεσα στην τεχνικη περιγραφη; Ευχαριστω. Πετρος.
  5. Διαβασα και καποια πρηγουμενα μηνυματα αλλα δεν καταλαβα καλα. Εχω ενα ημιυπαιθριο στο ονομα μου, ενα στον αδερφο μου και ενα στην μανα μου. Τηλεφωνησα και στο 2103291266 του ΤΕΕ και μου ειπαν οτι χρειαζεται δηλωση ατυπης δωρεας στην μανα μου και στον αδερφο μου, τον υπλογισμο των αμοιβων και τιτλους ιδιοκτησιας. Με αυτα πηγαινω στο ΤΕΕ και παιρνω απαλλαγη αμοιβης. Η ερωτηση μου ειναι: Γλυτωνω χρηματα με αυτον τον τροπο η να παω με την κανονικη διαδικασια; Ευχαριστω. Πετρος.
  6. ναι αλλα πως θα ειμαι ανταγωνιστικος για να μην παει ο πελατης στον εργολαβο/χασαπεμπρο που εχει προσλαβει φοιτητη που μολις πηρε τωρα πτυχιο για να του κανει την δουλεια τσαμπα;
  7. Ερωτηση: Εχω μητρωο ΤΕΕ ανω 10ετιας Δικαιουμαι να δηλωσω ελαχιστη αμοιβη 232.5+φπα23%; και μετα οσο νομιζω στον πελατη για διεκπεραιωση; Αλλιως αν εχω παραπανω αμοιβη για ανω 10ετιας, θα πρεπει να "κοψω" απο τα extra χρηματα για διεκπαιρεωση για να μπορεσω να δωσω μια καλη τιμη στον πελατη. σωστα; Ευχαριστω. Πετρος.
  8. Καλησπερα. Στην μελετη προσθηκης σε διατηρητεο, στο οποιο δεν προβλεπεται κατασκευη υπογειου, πρεπει στο διαγραμμα καλυψης να υπολογισω θεσεις σταθμευσης; Και αν ναι με βαση τα τετραγωνικα ολου το κτιριου η μονο της προσθηκης; Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Πετρος.
  9. κατα εμε το καλυτερο επιχρισμα με μονωση ειναι αυτο της sto. ολα τα αλλα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.