Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατερίνα Αναγνωστοπούλου

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Κατερίνα Αναγνωστοπούλου's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτησω μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αδεια πισινας. θελω να βγάλω μια αδεια σε ηδη υπαρχων κτιριο (η αδεια εχει ληξει) για πισινα 21 τ.μ. αλλα προκατ. επειδη δεν μπορω να βρω ακρη απο τισ πολεοδομιες. τι μελετες χρειαζονται ωστε να βγαλω στο πελστη μου το κοστος και ο αναυτικος προυπολογισμος τι ειναι?βγαινει με καποιο προγραμμα?υπαρχει καποιο λινκ στι ινερνετ που το βγαζει? ειμαι πολυ μπερδεμενη..
  2. Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτησω μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αδεια πισινας. θελω να βγάλω μια αδεια σε ηδη υπαρχων κτιριο (η αδεια εχει ληξει) για πισινα 21 τ.μ. αλλα έτοιμη(αυτες οι ετοιμες κολυμπυθρες που κυκλοφορουν στο εμποριο). επειδη δεν μπορω να βρω ακρη απο τισ πολεοδομιες. τι μελετες χρειαζονται ωστε να βγαλω στο πελστη μου το κοστος και ο αναυτικος προυπολογισμος τι ειναι?βγαινει με καποιο προγραμμα?υπαρχει καποιο λινκ στι ινερνετ που το βγαζει? ειμαι πολυ μπερδεμενη..
  3. Θέλω την βοήθεια σας στο εξής: υπόγειοσ χώροσ αποθήκευσης που έχει γίνει πισίνα, μπορεί να τακτοποιηθεί ως αλλαγή χρήσης σε πισίνα υπόγεια? μου φαίνεται βέβαια αδύνατο, αλλά γίνεται? και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να νομιμοποιηθεί αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.