Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

niyo

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

niyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα τη ζητήσω και θα μου τη δώσουν. Και μετά τί; Θα πρέπει να τους κυνηγήσω δικαστικά;!
  2. Καλησπέρα σε όλους ο Δήμος Πατρέων δε μου δίνει δημοτική ενημερότητα για να εκδόσω οικοδομική άδεια, γιατί βρήκαν λέει μια κλήση από το ...2003 (την οποία εγώ δεν γνωρίζω σημειωτέον). Όταν τους ανέφερα τη διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου (226-10/2/17) κι ότι η "Εισφορά Δήμου" που αναφέρεται σε αυτή σε καμία περίπτωση δεν αφορά τις κλήσεις, αλλά τις νόμιμες κρατήσεις, σύμφωνα με την Νομοθεσία, υπέρ Δήμου που είναι το 0.5% του προϋπολογισμού του έργου, μου είπαν ότι υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ...υπερτερεί των εγκυκλίων του Υπουργείου. Ξέρει κάποιος τί να κάνω;
  3. Είμαι μισθωτός και παράλληλα απασχολούμενος σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχανικός. Είμαι παλιός ασφαλισμένος, 52 χρονών και έχω ανήλικα τέκνα. Ξέρει κανείς αν έχω τη δυνατότητα να πάρω σύνταξη μειωμένη (λόγω τέκνων κλπ) και να αρχίσω νέο άσχετο επάγγελμα (όπου θα γραφτώ πχ στο ΤΕΒΕ;)
  4. Καλημέρα, ξέρει κανένας αν υπάρχει τρόπος να γίνει η διαδικασία χωρίς την εμπλοκή του ΕΜΔΥΔΑΣ;
  5. καλημερα σε όλους, επειδή οι πελάτες μου κωλυσιεργούν να μου κάνουν την παρακράτηση ή να μου δώσουν τη βεβαίωση, ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω εγώ την παρακράτηση αντ' αυτών μέσω TAXIS και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
  6. καλημερα σε όλους, επειδή οι πελάτες μου κωλυσιεργούν να μου κάνουν την παρακράτηση ή να μου δώσουν τη βεβαίωση, ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω εγώ την παρακράτηση αντ' αυτών μέσω TAXIS και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.