Μετάβαση στο περιεχόμενο

MNB789

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MNB789's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τώρα διάβασα αυτό το θέμα και θα ήθελα να πω στον avgoust ότι το θέμα με τις πολεοδομίες ήταν μια μεγάλη πληγή για τους μηχανικούς και επιτέλους λύθηκε πριν 6 μήνες με νομοθέτημα σύμφωνα με το οποίο δεν μπορούν να δίνονται αντίγραφα χωρίς την έγγραφη άδεια του συντάξα ή του ιδιοκτήτη. όσο αφορά τη διανομή υλικού της ΓΥΣ δεν είναι απλώς παράνομο αλλά και αντιεπαγγελματικό. μπορεί να μην μας βολεύει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
  2. συνάδελφε ανάλογα με τι θελεις να κάνεις αν είναι για κάτι πολύ απλό όπως σκάμα κτιρίου τα παραπάνω θα σε καλύψουν. αν είναι κάτι πιο μεγάλο όπως να γίνει κάποια πολύπλοκη κατασκευή ή σύνολο έργου όποιο από τα παραπάνω και να κάνεις θα σε οδηγήσουν σε μεγάλα σφάλματα. πρέπει να εφαρμόσεις άλλες μεθόδους.
  3. Καλησπέρα, τουριστική εκμετάλευση γενικότερα σε περιοχή Νατούρα μπορεί να γίνει εκτός και αν τοπικά ορίζεται διαφορετικά. Η διαφορά είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και διαφορετικές διαδικασίες ως προς τα περιβαλλοντικά και τις κατασκευές. Συνήθως για μεγάλες παρεμβάσεις οι εγκρίσεις δίνονται από το υπεχωδε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.