Μετάβαση στο περιεχόμενο

wco4

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

wco4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ΤΕΕ εξήγγειλε απεγία ως τις 29 του Φλεβάρη.Οι εξετάσεις για την αδεια ασκήσεως Επαγγέλματος θα διεξαχθούν;;Γνωριζει κανεις;;;Παρακαλω ας με ενημερώσει κάποιος που γνωριζει.
  2. Καλησπέρα σας κύριοι συνάδελφοι. Η περίπτωση που θα ηθελα να κουβεντιάσουμε ειναι η εξής: Σε αγροτεμάχιο με ''εμβαδόν δήλωσης τίτλου'' τα 209 τμ και ''εμβαδόν γεωτεμαχίου από κτηματογράφηση'' 204 τμ σε εκτός σχεδίου αγορασμένο το 2001 έχει κατασκευαστεί πρόχειρη κατασκευή από ''καραβόξυλο'' εμβαδού 24 τμ Ο πελάτης ρωτάει εαν μπορεί να το τακτοποιήσει. Η απάντηση μου: Ειναι πως μπορεί .Σε περίπτωση δε,που έχει ολοκληρωθεί ο πολεοδομικός σχεδιασμός και δεν υπαχθεί σε περιοχή προς πολεοδόμηση τότε μπορεί να κάνει αυτά που γράφει ο νόμος Ν.4014/11 (Άρθρο 24,παράγραφος 1γ). Και εύλογα δημιουργείται πλήθος αποριών.... Το γήπεδο του πελάτη ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο? ή άρτιο και μη οικοδομήσιμο?Εγώ θεωρώ πως μιας και δεν πληρεί τις προυποθέσεις ελάχιστου εμβαδού στα εκτος σχεδίου γήπεδα ( που ειναι τα 4.000τμ) τότε ειναι μη άρτιο και οικοδομήσιμο. Η παραπάνω περίπτωση που περιέγραψα τακτοποιείται ? Και εαν, ναι , την Τιμή Ζώνης για τον υπολογισμό του προστίμου,θα την αναζητήσουμε στο τμήμα Κεφαλαίου της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται η αυθαρεσία? Μπορώ να απευθυνώ στην πολεοδομία προκειμένου να μάθω ,εαν το γήπεδο πληρεί τις προυποθέσεις αρτιότητας? Θα ήθελα να κουβεντιάσουμε την περίπτωση που μου έει ανατεθεί,γιατί θεωρώ πως ειναι αρκετά περίπλοκη και έχω πελαγώσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που αφιερώνετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.