Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannisv

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giannisv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να απαντήσω στο φίλο μας lefterism που λεει οτι δεν βρήκε κάτοψη από αρχιτεκτονικό 4Μ για να δει τα δίκτυα να βγαίνουν αυτόματα, ότι η αρχιτεκτονική κάτοψη μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε πρόγραμμα (και όχι αναγκαία από το IDEA) και σε κάθε περίπτωση ανεξαιρέτως τα δίκτυα πράγματι αναγνωρίζονται και υπολογίζονται αυτόματα, με μόνη προϋπόθεση να σχεδιάσει κανείς το δίκτυο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (τοποθέτηση υποδοχέων, πινάκων και σχεδίαση καλωδίων που γίνεται πανεύκολα με τις σχεδιαστικές ευκολίες του προγράμματος). Οπότε αν έχει κανείς σχέδια dwg ή dxf και μάθει να δουλεύει τα Ηλεκτρολογικά της 4Μ σωστά, μπορεί να τελειώσει μιά μεγάλη πολυκατοικία σε 2 ώρες το πολύ (σχέδια κατόψεων, πινάκων και τεύχος υπολογισμών).
  2. Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ παρακολούθησα το Σεμινάριο και στην συνέχεια (πριν δύο μήνες) αγόρασα όλο το πακέτο FINE. Δεν μπορώ να πω ότι συνάντησα σημαντικές δυσκολίες, άλλωστε οι μηχανικοί της υποστήριξης στην 4Μ ήταν πολύ πρόθυμοι και κατατοπιστικοί, ότι βοήθεια χρειάστηκα μου την πρόσφεραν. Το κλειδί στην υπόθεση είναι να ασχοληθείς σοβαρά μόνος σου. Αν πιάσεις τη φιλοσοφία του FINE και εξοικειωθείς με τη χρήση του, θα μπορείς να ξεπετάς μιά άδεια πολυκατοικίας σε 2-3 απογεύματα. Δεν ξέρω τι λέει ο φίλος μας πιό πάνω, εγώ προσωπικά για τους ανταγωνιστές της 4Μ δεν έχω ακούσει καλά λόγια, ειδικά στην υποστήριξη. Αντίθετα, η εμπειρία μου από την 4Μ είναι πολύ θετική, άλλωστε η 4Μ είναι μεγάλη εταιρεία και έχει αρκετό κόσμο στην υποστήριξη. Και ένα πολύ βασικό ακόμα κριτήριο το οποίο το διαπιστώνω τώρα στην πράξη καθημερινά, είναι ότι με τα προγράμματα της 4Μ δεν θάχεις ποτέ κανένα πρόβλημα στις πολεοδομίες, το output 4M αποτελεί εγγύηση από μόνο του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.