Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Kosmas C

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kosmas C's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. είναι προσθήκη κατ'επέκταση στα 50τ.μ. προστίθεται άλλα 40τ.μ. Το υπάρχον έχει άδεια του '70. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως θα σχεδιάσω πχ τα σώματα θέρμανση, με ποια αρχή δικτύου?Πρέπει να σχεδιαστούν και τα παλιά κυκλώματα?
  2. Μετά από δοκιμές βρήκα ότι αν εχω εναλλαγές αέρα ανά ώρα οι δύο τιμές που αναφέρω συμπίπτου. Αν δηλώσω vex και vsu τότε εμφανίζεται αυτή η διαφορά. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?
  3. Παιδιά όταν υπολογίζω τις θερμικές απώλειες (4Μ) με το συγκεκριμένο πρότυπο μου βγάζει διαφορετικό νούμερο για το συνολικό άθροισμα απωλειών χώρου και για τις συνολικές απώλειες κτηρίου. Έχω μόνο ένα επίπεδο με τρεις χώρους και το άθροισμά τους δεν θα έπρεπε να είναι ίδιο με το συνολικό του κτηρίου? Αυτή η διαφορά που οφείλεται?
  4. Έχω μια μεταλλική κατασκευή με πάνελ πολυουρεθανης πλαινα και οροφή. Ο σκελετός του κτηρίου είναι όλος εσωτερικά και στις ενώσεις υπάρχει ειδικό τεμάχιο βιδωτό λαμαρίνας και έγχυση πολυουρεθάνης. Υπάρχουν θερμογέφυρες και τί συντελεστές χρησιμοποιώ? επίσης τα τεμάχια λαμαρίνας τα λαμβάνω υπόψη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.