Μετάβαση στο περιεχόμενο

mimi85

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σε όλους, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά , πλήρωσα το εφκα μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2018 , και ακόμη δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα. Εγώ όμως χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις , και φαίνομαι ανασφάλιστη.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση η οποία ίσως να έχει απαντηθεί πιο πριν και να μην την είδα. Έχω κάνει τακτοποίηση στον 4178 ημιυπαίθριου που έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε χώρο κύριας χρήσης. Η άδεια της οικοδομής είναι το 1987. Ο ημιυπαίθριος έκλεισε από τότε αλλά στο Ε9 δε δηλώθηκε ποτέ. Μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση στο Ε9 για να μπορώ να αποδείξω ότι είναι πριν το 2003 ? Ή δεν θα το δεχτούνε?? Μου είπε κάποιος συνάδελφος πως δεν το δέχονται αν η τροποποίηση έχει σημερινή ημερομηνία. Και αν γίνει τροποποίηση στο Ε9 του 2011 είναι οκ?? Πρέπει να γράψει ο λογιστής ότι το δηλώνει το 2011 αλλά υπάρχει από το1987??
  3. Καλημέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση η οποία ίσως να έχει απαντηθεί πιο πριν και να μην την είδα. Έχω κάνει τακτοποίηση στον 4178 ημιυπαίθριου που έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε χώρο κύριας χρήσης. Η άδεια της οικοδομής είναι το 1987. Ο ημιυπαίθριος έκλεισε από τότε αλλά στο Ε9 δε δηλώθηκε ποτέ. Μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση στο Ε9 για να μπορώ να αποδείξω ότι είναι πριν το 2003 ? Ή δεν θα το δεχτούνε?? Μου είπε κάποιος συνάδελφος πως δεν το δέχονται αν η τροποποίηση έχει σημερινή ημερομηνία. Και αν γίνει τροποποίηση στο Ε9 του 2011 είναι οκ?? Πρέπει να γράψει ο λογιστής ότι το δηλώνει το 2011 αλλά υπάρχει από το1987??
  4. Nαι το γνωρίζω απλά θέλω να αποφύγω την διαδικασία με το ΤΕΕ γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και μου είναι δύσκολο να πηγαινοέρχομαι.
  5. Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω κάνει μια τακτοποίηση αυθαιρέτου σε συγγενικό πρόσωπο και θέλω να δηλώσω μια υποτυπώδη αμοιβή πχ 100 ευρώ για να μου πληρώσει μόνο το ΦΠΑ. Με πιέζει γιατί θέλει την βεβαίωση . Το σύστημα του ΤΕΕ μου υπολογίζει αμοιβή γύρω στα 1600 ευρώ για την τακτοποίηση πο έχω κάνει. Στην καρτέλα ρύθμισης αυθαιρέτων θα βάλω κανονιικά τον Α/Α της δήλωσης αμιβής και από κάτω εκεί που λέει συμφωνηθείσα αμοιβή θα βάλω πχ 100 ευρώ και θα κάνω υπαγωγή ώστε να μπορώ να έχω την βεβαίωση? Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. yian
  6. Tα μελέτησα αυτά που μου στείλατε κι εχει μεγάλη διαδικασία τελικά. Εαν παρουσιάσω μια υποτυπώδη αμοιβή θα είναι καλύτερα? αλλά πόσα χρήματα ??
  7. Καλημέρα παιδιά! Θέλω να κάνω απαλλαγή αμοιβής από μια ρύθμιση αυθαιρέτου που έκανα σε συγγενή μου. Έχει πολύ διαδικασία?? Αν δηλώσω πχ μια αμοιβή εικονική τι θα επιβαρυνθώ?
  8. Καλημέρα συνάδελφοι . Μπορεί να μου πει κάποιος τι βήματα ακολουθώ για βεβαίωση που ζητούν οι συμβολαιογράφοι για αγροτεμάχια? ξέρω ότι δεν χρειάζομαι φύλλο καταγραφής αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω να μην εμφανίζεται. Είμαι καινούρια στο χώρο γι αυτό τέτοιες κουτές απορίες....
  9. Καλημέρα συνάδελφοι . Μπορεί να μου πει κάποιος τι βήματα ακολουθώ για βεβαίωση που ζητούν οι συμβολαιογράφοι για αγροτεμάχια? ξέρω ότι δεν χρειάζομαι φύλλο καταγραφής αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω να μην εμφανίζεται. Είμαι καινούρια στο χώρο γι αυτό τέτοιες κουτές απορίες....
  10. Καλημερα συναδελφοι και χρονια πολλα! εχω μια περιπτωση ρυθμισης με τον 4178 οπου εχω μια δυωροφη οικοδομη και υπαρχει συνιδιοκτησια! σε καθε οροφο υπαρχει ενας ημιυπαιθριος που εκλεισε και τον οποιον θελουμε να τακτοποιησουμε. δεν υπαρχει συσταση οριζοντιου ιδιοκτησιας γ αυτο κ πρεπει να γινει μια δηλωση. δημιουργησα ετσι δυο φυλλα καταγραφης! το προστιμο ομως δεν μπορω να το μοιρασω στη μεση διοτι ο ενας ιδιοκτητης εχει ειδικο κοινωνικο συντελεστη αναπηριας αννω του 67%. πωως να υπολογισω το προστιμο γιαα τον καθενα ξεχωριστα εφοσον το παραβολο εχει πληρωθει?? Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. yian
  11. φυσικά και ότι λένε οι υπολογισμοί μου, απλά σαν νέα μηχανικός δεν έχω εμπειρία, και θα ήθελα τη γνώμη των παλιότερων. Εγώ δεν έχω ξαναασχοληθεί με πατλαρι και φοβαμαι μήπως εχω κανει καποιο λάθος. Εμπειρικά αν εχει ασχοληθεί καποιος ειναι καλο το ΙΡΕ αυτο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.