Μετάβαση στο περιεχόμενο

j_mpalasioris

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

j_mpalasioris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω για μια περίπτωση, εάν γνωρίζει κάποια διευκρίνιση να με διαφωτίσει: Πελάτης μου έχει πληρώσει 4000 ευρώ για πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης που του είχε επιβληθεί. Το ειδικό πρόστιμο με τον 4014 ανέρχεται στις 14000. Θα πληρωθεί εφάπαξ οπότε το τελικό πρόστιμο θα είναι 14000*0,80=11200 - 4000 = 7200 ευρώ. Πότε γίνεται ο συμψηφισμός; Στην ηλεκτρονική δήλωση του ΤΕΕ δεν υπολογίζεται. Δεν υπάρχει επιλογή στις φόρμες της δήλωσης!!! Σε κανένα στάδιο της δήλωσης!!!! Το σύστημα βγάζει εντολή πληρωμής κατευθείαν για το πρόστιμο που υπολογίστηκε. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
  2. ΕΚ27 Εννοείς οτι ειχε παρει εξαιρεση απο κατεδαφιση? Ή πληρωσε προστιμο ανεγερσης και διατηρησης απο καταγγελια που εγινε?
  3. Τί να διεκδικήσει μετά ?????????????? Ο νόμος μιλάει για συμψηφισμό και όχι για καταβολή όλου του ειδικού προστίμου και μετά να γίνει επιστροφή. Παράνομο θα είναι κάτι τέτοιο.... Αλλά που ζούμε ??????????
  4. Από την πολεοδομία κανοντας αιτηση ψαχνεις με το επωνυμο του πελατη σου, στο γραφειο αυθαιρετων το φακελο του. Δες ποσα μετρα ειχε δηλωσει με τον 1337/83. τις χρησεις, ολα. Αν ειχε δηλωσει λιγοτερα, ΜΟΝΟ τα υπολοιπα μετρα ( τα μη δηλωμενα με τον 1337) υποχρεουτε να βαλει στον 4014.
  5. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω για μια περίπτωση, εάν γνωρίζει κάποια διευκρίνιση να με διαφωτίσει: Πελάτης μου έχει πληρώσει 4000 ευρώ για πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης που του είχε επιβληθεί. Το ειδικό πρόστιμο με τον 4014 ανέρχεται στις 14000. Θα πληρωθεί εφάπαξ οπότε το τελικό πρόστιμο θα είναι 14000*0,80=11200 - 4000 = 7200 ευρώ. Πότε γίνεται ο συμψηφισμός; Στην ηλεκτρονική δήλωση του ΤΕΕ δεν υπολογίζεται. Δεν υπάρχει επιλογή στις φόρμες της δήλωσης!!! Σε κανένα στάδιο της δήλωσης!!!! Το σύστημα βγάζει εντολή πληρωμής κατευθείαν για το πρόστιμο που υπολογίστηκε. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.