Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

hdimas

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hdimas

  1. Καλησπέρα Συνάδελφοι, Φέτος είναι πρώτη χρονιά που με προσέλαβαν ως αναπληρωτή καθηγητή σε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έκλεισα τα βιβλία στον λογιστή. Έχω 14 χρόνια ασφάλισης μόνο ως ελεύθερος επαγγελματίας (ΤΣΜΕΔΕ-> ΕΤΑΑ-> ΕΦΚΑ) Θέλω να ρωτήσω αν θα πρέπει να κάνω από πλευράς μου κάποια ενέργεια για να ενημερωθεί το σύστημα του eΕΦΚΑ για να μην έχω τις μηνιαίες εισφορές ως Ε.Ε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα. Έκανα αίτηση για μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής στις 21/08. Ακόμα η αίτησή μου είναι υπό εξέταση. Πόσο χρόνο παίρνει για να εγκριθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Στον τραπεζικό λογαριασμό που είχα δηλώσει για την αποζημίωση των εκλογών όντας μέλος εφορευτικής επιτροπής των εκλογών του ΤΕΕ το Νοέμβριο του 2016 μπήκε στις 05-04-2018 το ποσό των 100Ε μαζί με μια αφαίρεση 3Ε για προμήθεια μάλλον από την τράπεζα. Το έχει τσεκάρει άλλος συνάδελφος?
  4. Επανέρχομαι στο θέμα και ανεβάζω το απόσπασμα του Γ.Π.Σ. της περιοχής μου όσο αναφορά τους όρους δόμησης γεωργικής αποθήκης εντός Περιοχής Ελέγχου και Περιορισμού Δόμησης. Έτσι όπως το αναφέρει, κατά την άποψη μου, καταργείται η παρέκκλιση για δόμηση εντός των 500μ από το όριο.
  5. Η πλάκα είναι ότι τους έχω στείλει mail στο email του λογιστηρίου του ΤΕΕ τον Οκτώβριο του '17 και στις 14/02/2018. Δεν απάντησαν σε κανένα από τα δύο mail. Το mail που σου έστειλαν συνάδελφε δεν το έχω λάβει.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω ένα αγροτεμάχιο 3.000 τ.μ. εκτός σχεδίου, εντός ζώνης 500 μ. από το όριο του ΓΠΣ, εντός περιοχής ΠΕΠΔ (Περιοχή Ελέγχου και Περιορισμού Δόμησης). Στο ΦΕΚ του ΓΠΣ αναφέρεται ρητά στους όρους δόμησης γεωργικής αποθήκης εντός ΠΕΠΔ, που ο πελάτης θέλει να κατασκευάσει, ότι αναγείρεται "σύμφωνα με τους όρους της εκτός σχεδίου δόμησης χωρίς να επιτρέπονται παρεκκλίσεις". Σαν γενικό όριο αρτιότητας δίνει τα 8 στρ. αλλά κατά παρέκκλιση θεωρεί ότι άρτια είναι τα ενιαία γήπεδα τα οποία τη μέρα της δημοσιεύσεως σε ΦΕΚ του ΓΠΣ έχουν εμβαδό 4 στρ. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Καταργήθηκε τελείως η αρτιότητα των 2 στρ. εντός της ζώνης των 500 μ. σε περιπτώσεις που ρητά αναφέρεται ότι καταργούνται οι παρεκκλίσεις στην εκτός σχεδίου δόμηση?
  7. Ρώτησα τον συνάδελφο που είχε κάνει τη μελέτη και μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για εσχάρα οπλισμού Φ8/25.
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι! Κάνω τη μεταπτυχιακή μου εργασία στο SAP2000 και θέλω να μοντελοποιήσω τα υποστυλώματα και τα τοιχώματα ενός κτιρίου του '74 στο section designer. Έχω τοίχωμα 120Χ20 με κύριο διαμήκη οπλισμό 4Φ16, τοποθετημένο μια ράβδο ανά γωνία, και οριζόντιο Φ8/25. Τον διαμήκη μπορώ να τον τοποθετήσω κατά τα γνωστά. Πώς όμως μπορώ να βάλω τον οριζόντιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Καλημέρα συνάδελφοι, Γνωρίζει κάποιος πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση των μελών των εφορευτικών επιτροπών των εκλογών του ΤΕΕ που έγιναν 20 Νοεμβρίου 2016;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.