Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

achrysov

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Λάρσα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

achrysov's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε όλους, ήρθε η επιθεώρηση εργασίας σε επιχείρηση που διατηρώ και ανάμεσα σε όλα τα άλλα μου ζητήσανε να προσκομίσω σε 5 ημέρες (!!!) μελέτη στατικής επάρκειας του κτηρίου....(μάλλον βεβαίωση στατικής επάρκειας εννοούνε αλλά δεν ξέρουν καλά ελληνικά). Το ερώτημά μου είναι εάν έχουν το δικαίωμα (αν το προβλέπει κάποιος νόμος) να ζητάνε τέτοιο έγγραφο. Ευχαριστώ
  2. Μπορεί να έχουμε κάνει και λάθος. Αλλά η δουλειά μου δεν είναι να λύνω εγώ τα προβλήματα του παρελθόντος και τα προβλήματα που παλιοί μηχανικοί και ιδιώτες δημιούργησαν. Έχω βάλει ποσοστό 100% στην ιδιοκτησία(η οποία ιδιοκτησία αφορά το σπίτι σήμφωνα με τη δήλωσή μου-αλλιώς είναι λάθος το ποσοστό). Νομίζω μόνο έτσι περνάει στο σύστημα.
  3. Ευχαρίστως....επισυνάπτω φωτογραφία. Τα όρια του γηπέδου με μαύρο και 4 διαφορετικοί ιδιοκτήτες (με πράσινο). http://s11.postimage.org/pexar5b9v/Model.jpg
  4. Από τα 4 κτίσματα δηλώνονται/τακτοποιούνται τα 3 από διαφορετικούς μηχανικούς (από εμένα και άλλους δύο). Στο τοπογραφικό φαίνονται τα πάντα. Στο διάγραμμα κάλυψης τι θα φαίνεται δηλαδή ? Τι πραγματοποιούμενη δόμηση, κάλυψη κτλ πρέπει να δείξουμε...εκεί μέσα γίνεται το έλα να δεις......
  5. Με το διάγραμμα κάλυψης τι γίνεται ? Πως προχωράμε σε αυτές τις περιτπώσεις ? Η περίπτωσή μου είναι εξ'αδιαιρέτου σε άρτιο και οικοδομήσιμο γήπεδο. Έχω κολήσει σε αυτό το θέμα εδώ και 3 μήνες και δεν μπορώ να κάνω οριστική υπαγωγή....
  6. Α ναι αυτό είναι πρόβλημα όμως. Στην εφορία μπορούν να σου βγάλουν αποδεικτικό για μόνο όσα πρόστιμα πληρώθηκαν από τότε που μπήκε το TAXIS . Για προηγούμενες πληρωμές νομίζω δεν γίνεται.
  7. Έχω 30+ αποδεικτικά για πληρωμές που έχουν γίνει από το 1994 και μετά. Αυτά εάν τα σκανάρω το αρχείο βγαίνει σίγουρα μεγαλύτερο από 20MB (με μέτρια ανάλυση για να διαβάζεται κιόλας). Μήπως ξεμπερδεύεουμε με μι ΥΔ ιδιοκτήτη καλύτερα ?
  8. Ακριβώς αυτό θέλω, δεν βρήκα κάτι στα downloads.
  9. Αν υπάρχει τοπογραφικό τότε οκ. Εγώ λέω να αναφέρουμε το Α/Α της αμοιβής, ώστε σε περίπτωση κάοποιου ελέγχου να είσαι καλυμένος και εσύ και ο τοπογράφος.
  10. Στα σχόλια πρέπει να μπει το όνομα του τοπογράφου μηχανικού (και ο Α/Α της αμοιβής του) που κάνει τοπογραφικό για το υπό ρύθμιση ακίνητο. Τουλάχιστον έτσι είπαν στο ΤΕΕ.
  11. Αλλάξτε κτήριο! Η Ελλάδα είναι γεμάτη από αξιοσημείωτα κτήρια από φέρουσα τοιχοποιία.
  12. Κάνω αρχιτεκτονικά στο Autocad και χρειάζομαι βοηθεια. Μπορεί κάποιος να μεταφορτώσει στα downloads ή εδώ, κάποιο αρχιτεκτονικό που έχει κάνει (κάτοψη, τομή και όψη) που να είναι πλήρες (με τα πινακάκια και όλα) ? Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετό κόσμο. Ευχαριστώ! ----------- Κανένας ??????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.