Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

gchr

Members
  • Περιεχόμενα

    49
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gchr

  1. Ας περιμένουμε, λοιπόν, λίγο ακόμα να προδημοσιευσουν τον οδηγό... για να δούμε πότε θα δημοσιευτεί ο επίσημος... που είχε ακουστεί ότι θα δημοσιευτεί μεχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα... για να ξεκινούσε, έλεγε, το πρόγραμμα το Σεπτέμβρη... που θα ξεκινήσει, λέει τώρα, τον Οκτώβρη... Ξέρω, γκρινιάζω. Ελπίζω να είναι μόνο επειδή δεν έχω πάει ακόμα διακοπές. Μακάρι όταν με το καλό γυρίσω να ξέρουμε κάτι πιο συγκεκριμένο και να μην τρέχουμε στο παρά πεντε, πάλι.
  2. Καλησπέρα. Από τις λίστες που έχουν δημιουργηθεί, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν 7 διαφορετικές πλατφόρμες, από τις οποίες θα γίνει η εκπαίδευση. Τώρα ποιος πάροχος θα συνδεθεί με ποια πλατφόρμα μάλλον δε θα το ξέρουμε πριν γίνει επιλογή (σε μία περίπτωση βρήκα ότι το συγκεκριμένο ΚΕΚ συνεργάζεται με δύο από τις παραπάνω πλατφόρμες, χωρίς όμως περαιτέρω ανάλυση). Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έχει κάνει κάποιο από τα σεμινάρια που είναι προς επιλογή και να μπορεί να μας πει τη γνώμη του, για την πλατφόρμα;
  3. Είχαμε ολοκληρώσει την υποβολή των δικαιολογητικών, χωρίς να υποβάλουμε την οικοδομική άδεια μικρής κλίμακας. Τώρα που θέλω να την υποβάλω, καθώς βγήκε και παρατήρηση, αν και μπορώ να υποβάλω το έγγραφο στα "Δικαιολογητικά" δεν μπορώ να συμπληρώσω τα στοιχεία της τιμολόγησης για την έκδοση της άδειας, αν και είχε γίνει κατά την υποβολή επιλογή, και είχε δεσμευθεί το ποσό. Πώς μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
  4. Ναι, ναι, δίκιο έχεις, λάθος μου (αν και όταν ξεκίνησε ο α κύκλος είχε πάνω κάτω τον ίδιο αρχικό προϋπολογισμό)
  5. Συνάδελφε κάπου έχει γίνει μπέρδεμα με του πίνακες που ανάρτησες. Ανάποδα είναι τα ποσά! Βέβαια, αυτά τώρα είναι "να 'χαμε, να λέγαμε"
  6. ...και μια και δεν κάνουμε αιτήσεις στο ΕΚΟ ΙΙΒ, ας πούμε και καμιά "εξυπνάδα". Αν χρειάζεται 50 "κλικ" για την ολοκλήρωση μιας αίτησης και μπορείς να "κάνεις" 2 κάθε 3 ώρες, σε πόσες ώρες θα ολοκληρώσεις την αίτηση; Οεοοοοοοοοοο!!!!!!
  7. κοινό ΑΦΜ; Σίγουρα δεν κάνεις κάπου λάθος;;; Εγώ ξέρω ότι το ΑΦΜ είναι μοναδικό για τον καθένα!!!!
  8. ...για να μην πω που όλο οι ίδιες περιφέρειες "δοκιμάζονται" πρώτες!!!!!
  9. Σίγουρα δεν εξυπηρετεί τίποτ;α η αναβολή για αύριο. Αλλά και το να μείνει ανοιχτο το βράδυ είναι λύση;;;; Δηλαδή να κανονίσω τετραβάρδια...
  10. Για σκεφτείτε και το άλλο: Τί ώρα ανοίγει μας είπαν! Τί ώρα θα κλείσει;;;;;; Μάλλον για "τρελό ξενύχτι" μας βλέπω!
  11. Τελικά, χοντρικά, αν είναι να γίνουν 25.000 και έγιναν ήδη 7.200, μάλλον τελειώνουν για την πρώτη ομάδα οι πόροι!
  12. ...και αύριο δεύτερη θα χάσουμε!!! Ίσως αν το χώριζαν ανά περιφερεια... που λενε και οι άλλοι συνάδελφοι... αλλά "Τι πειράζει βρε αδερφέ!" "Ας δοκιμάσουμε αν δουλεύει, τι έχουμε να χάσουμε" (για τους λαμβάνοντες τις αποφάσεις λέω, μην παρεξηγηθώ)
  13. θα έρθει και η ανακοίνωση... της αναβολής απλά να μην βιαζόμαστε!!!!!
  14. Μάλιστα! Αλλάξαν "οι όροι του παιχνιδιού" για ακόμα μια φορά στο παρά πέντε!!!! Το εγχειρίδιο για τη δανειοδότηση, μου φαίνεται για κοπτοραπτική του παλιού. Ερώτηση: Σας είναι ξεκάθαρο αν ολοκληρώνοντας την εισαγωγή των στοιχείων της αίτησης (εκτός στοιχείων δανείου), ουσιαστικά έχει γίνει η αίτηση και δεσμεύθηκε το ποσό για τον πελάτη ή πρέπει να καταχωρήσουμε και όλα τα στοιχεία του δανείου (+ δικαιολογητικά ψηφιοποιημένα) για να γίνει η δέσμευση του ποσού; Πρόβλημα: Αν θυμάμαι καλά κάθε τράπεζα είχε ελαφρώς διαφορετικά δικαιολογητικά στον α' κύκλο. Βέβαια, ακόμη και λάθος να θυμάμαι, χρειάζεται κάπου να γράφουν αναλυτικά τα δικαιολογητικά, ΠΡΙΝ μπούμε στη φόρμα για συμπλήρωση!
  15. Κάποιο από τα στοιχεία (μπορεί και περισσότερα από ένα) δεν είναι όπως έχουν δηλωθεί στο Ε9, Ε1 του 2017.
  16. Όπως και να το χωρίζανε αλλιώς, κάποια περιφέρεια θα ξεκινούσε πρώτη και θα " δοκιμαζόταν" με τυχόν ατέλειες του συστήματος. Το λάθος είναι κατά τη γνώμη μου ότι δεν υπήρχε δοκιμαστική περίοδος χρήσης και μάλιστα σημαντική (πχ 1 μήνας) ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ η διαδικασία του " ο πιο γρήγορος κερδίζει", σε αντίθεση με τα τόσα ΕΣΠΑ που έχουν τρέξει στη χώρα επί χρόνια. Αν και αυτά τα συστήματα είχαν τα αδύνατα σημεία τους, η μοριοδότηση και η κατάταξη με κάποια όσο γίνεται αντικειμενικότερα κριτήρια ήταν σαφώς ορθολογιστικότερα από "αυτό" :angry: :angry:
  17. Γιατί να σε ανησυχεί δλδ; Τα σχέδια αυτό ακριβώς το ρόλο παίζουν, αποτυπώνουν την πραγματικότητα υπό κλίμακα. Άρα, ναι, μετράς με το κλιμακόμετρο! Πώς αλλιώς συγκρίνεις αν κάτι είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την άδεια που είχε δωθεί. Αν λείπουν τοίχοι, έχουν αλλάξει οι διαρυθμίσεις του διαμερίσματος ή του ορόφου, αυτό είναι άλλο θέμα, όπου ανατρέχεις στη νομοθεσία για να διαπιστώσεις αν είναι αυθαιρεσία ή όχι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.