Μετάβαση στο περιεχόμενο

kgavr

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.289 profile views

kgavr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα στους συναδέλφους... Ήθελα να ρωτήσω πως υπολογίζω τον θεωρητικό πληθυσμό σε ΚΥΑ (Cafe-Take Away) Βρίσκεται σε ισόγειο. Υπολογίζουμε τα συνολικά τετραγωνικά ή τα καθαρά(ωφέλιμα)? και ποιά τετραγωνικά ακριβώς? όλα? και του παρασκευαστηρίου και της λάντζας και του WC ή μόνο εκεί που θα αναπτυχθούν τα τραπεζοκαθίσματα? Και με τι διαιρούμε? με 1,20 ή με 1,40? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  2. ευχαριστω πολύ!! συγγνωμη για τα κεφαλαια... Bάλε τόνους στο κείμενό σου και διόρθωσε το προηγούμενο. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής Pavlos33
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΣΕ 2 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (50%-50%) ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ,ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ή ΜΟΝΟ Ο ΜΕ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ;ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. (1) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση για ήδη υπάρχον με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. (2) Απαγορεύονται τα κεφαλαία στο κείμενο των δημοσιεύσεων και στους τίτλους. Κάνε άμεσα επεξεργασία και διόρθωσέ τα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  4. Καλησπέρα σας. θα ηθελα την γνωμη σας για μια αδεια λειτουργιας κομμωτηρίου-κουρειου. Στην διαδικασια γνωστοποίησης μου ζηταει θεωρητικο πληθυσμο.Στις αντιστοιχες εγκυκλιους που πηγα δεν μπορω να βρω με ποιον συντελεστη διαιρω την επιφανεια γιατι δεν μπορω να βρω που να καταταξω το κουρειο-κομμωτηριο!! Το κατάστημα βρισκεται σε ισογειο κ από πανω κατοικια.Ωφελιμη επιφανεια 29 τετραγωνικα. Οι γνωσεις σας κ οι εμπειριες σας ευπρόσδεκτες!! Σας ευχαριστω..
  5. Σε ευχαριστώ.εκανα μαλακία με το επιμελητήριο.δεν ήξερα.το τπεδε τι ειναι; Είσαι σίγουρος για το μεεπ;και αυτά πως τα παίρνεις,με εξετάσεις η απλά κανεις αιτήσεις; και με το ΤΕΕ τι γίνεται;πρέπει να εγγράφω κ εκει;θα πρέπει να διαγραφω από το εμπορικό ε; Σε ευχαριστώ κ πάλι.
  6. Σε ευχαριστώ.Αλλά να ρωτήσω πως υπάρχουν κάποιοι που είναι ήδη ενεργειακοι;αυτοί έχουν παρακολουθήσει κ έχουν δώσει εξετάσεις;γιατί καποιοιωειναι ήδη στα μητρώα και το εξασκουν απότομα ξέρω.
  7. Καλημερα.Ειμαι μηχανικος δομικων εργων απο τει πειραια.εχω το πτυχιο μου απο το 2000. Θελω να σας ρωτησω τι χρειαζεται για να γινω ενεργειακος επιθεωρητης;δεν γνωριζω καθολου και θα ηθελα τα φωτα σας. νομιζω χρειαζονται καποια σεμιναρια και μετα εξετασεις;το προβλημα μου ειναι οτι μενω Ιεραπετρα Κρητης και δεν ξερω που γινονται εδω κοντα.Και τις εξετασεις ποτε και που τις δινεις; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Καλημερα σε ολους τους συναδελφους. Ειμαι μηχανικος δομικων εργων απο τα τει πειραια.Εχω το πτυχιο μου απο το 2000.Γραφτηκα στην οικεια πολεοδομια,στο ΤΕΒΕ,και στο εμπορικο επιμελητηριο γιατι δεν με εγραφαν στο ΤΕΕ. Θελω να ξεγραφω απο ΤΕΒΕ και να γραφω στο ΤΣΜΕΔΕ.Μπορειτε να μου πειτε τι χρειαζεται;Ξερω Οτι πρεπει να κανω το πτυχιο μου εργοληπτικο(ΜΕΚ Α').Τι χρειαζεται γι αυτο;θα πρεπει να ξεγραφω απο το Εμπορικο επιμελητηριο και να γραφω στο ΤΕΕ; Τα χρονια μου στο ΤΕΒΕ θα αναγνωριστουν η θα χαθουνε; Και κατι τελευταιο να μην σας κουραζω αλλο.ποση θα ειναι η πρωτη εισφορα που θα δινω;και καθε ποτε δινετε,καθε 6 μηνες; Α μηπως ξερει κανεις ποσο βγαινει η συνταξη απο το ΤΣΜΕΔΕ;;Μακρυα το παω εε; Σας ευχαριστω προκαταβολικα,καλό καλοκαιρι σε ολους!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.