Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

evi*

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

evi*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η τιμή που έγραψα είναι καθαρά για τα κιγκλιδώματα. Η δεύτερη εικονίτσα που επισυνάπτεται. Τα κιγκλιδώματα μπαινουν έπειτα από το στηθαίο ασφαλείας. Βάση της εγκυκλίου 17 τα στηθαία ασφαλείας όπως τα ξέραμε πάυουν να χρησιμοποιούνται και στη θέση αυτών έρχονται τα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων με τις ΟΜΟΕ-ΣΑΟ. Έτσι πλέον τα ΣΤΕ-1 δεν χρησιμοποιούνται σε καμία νέα μελέτη. Kane είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι το ΣΤΕ-1 κι όχι π.χ. το H2W4A ή το H2W5A τεχνικών έργων (δηλαδή που είναι βιδωτά κι όχι με έμπηξη)?
  2. Εγώ στις σημάνσεις για τα κικλιδώματα χρησιμοποιώ το άρθρο Ε-4.2 Σιδηρά κιγκλιδώματα που είναι σε Kg και πολλαπλασιάζω τα συνολικά μέτρα με 35 Κg. Από σταστικό μου δώθηκε η πληροφορία οπότε και τη χρησιμοποιώ. Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Γεια σας κι απο μένα! Έπειτα από 7 χρόνια κληρώθηκα στην κατηγορία Β ως 8 επιλαχούσα και ευτυχώς για μένα δεν πήγαν 25 κι έτσι είμαι πλέον φοιτήτρια του μεταπτυχιακού! Έχω πάρει 2 ενότητες 50 και 51. Ελπίζω να τα καταφέρω. Θα δείξει!
  4. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σε οικόπεδο που υπάρχει κατασκευή από λαμαρίνες για την προστασία ξυλείας μικρού ύψους μπορεί να δωθεί βεβαίωση περί αδομήτου? Ευχαριστώ
  5. Θέλω να βεβαιώσω για αδόμητο οικόπεδο το οποίο θα μεταβιβάσει ο πεθερός μου στον άντρα μου. Γνωρίζετε εάν μπορώ να βάλω μηδενική αμοιβή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.