Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ftzi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ftzi

  1. ευχαριστώ για την απάντηση προσπαθώ να καταλάβω απλά σε μια δήλωση που έχει γίνει οριστική υπαγωγή εδώ και 4 χρόνια και που όλα τα αρχεία είναι ανεβασμένα τι νόημα μπορεί να έχει η παραίτηση μου, και τέλος αν κάτι τέτοιο εγκρίνεται από το ΤΕΕ
  2. πέρα από αυτή την άποψη που κατανοώ, θα μπορούσε να κάνει νέα δήλωση του Ν4495? και αν ναι γίνεται συμψηφισμός προστίμων?
  3. Το 2017 δημιούργησα μια δήλωση αυθαιρέτων με το Ν4178 που αφορούσε την τακτοποίηση διώροφης οικοδομής που κατασκευάστηκε προ του 1975. Το έργο βρίσκεται σε ολοκληρωμένη υπαγωγή, τα απαιτούμενα αρχεία είναι όλα περασμένα ήδη στο σύστημα από τότε και έχω πληρωθεί κανονικά για τη δουλειά μου. Σήμερα μετά από 4 χρόνια μου ζητείται να παραιτηθώ από το έργο και να μεταφέρω τη δήλωση αυτή σε άλλο μηχανικό για αδιευκρίνιστους λόγους. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Σε αυτήν την περίπτωση κρίνεται απαραίτητο να μεταφερθεί η υπάρχουσα δήλωση σε άλλο μηχανικό ή να δημιουργηθεί εκ νέου δήλωση από εκείνον στο Ν4495 με συμψηφισμό προστίμων; Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.