Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tania_t01

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
  2. η μεζονέτα έχει καλύψει το ποσοστό δόμησης που της αναλογεί. η άδεια κατεδάφισης όντως είχε βγει για όλο το κτίσμα αλλά κατεδαφίστηκε το μισό.στο άλλο μισό όμως δεν έχει καμία επέμβαση.και αυτή είναι η απορία μου.μπορεί να γίνει κάτι νόμιμο, να βγει άδεια για να επισκευαστεί?
  3. για να καταλάβω σε περίπτωση που στα χαρτιά φαίνεται κατεδαφισμένο το υφιστάμενο κτίριο τίθεται θέμα νομιμότητας για τη μεζονέτα? μπορεί το υφιστάμενο κτίριο να νομιμοποιηθεί?θεωρείται δηλαδή αυθαίρετο και χρειάζεται να νομιμοποιηθεί?και να γίνουν βέβαια και οι εργασίες για αναστήλωσή του και μετά επισκευή ή προσθήκη. Σε μηχανικό έχω απευθυνθεί και μου έχουν πετάξει ένα απλά δεν γίνεται τίποτα χωρίς να ενδιαφερθούν περισσότερο.Γι αυτό το λόγο το ψάχνω από τη σελίδα σας για να ακούσω κάποιες απόψεις και κάποιες λύσεις.
  4. να τα πάρουμε απ την αρχή.Υπήρχε ένα παλιό κτίριο για το οποίο βγήκε άδεια κατεδάφισης. Κατεδαφίστηκε το μισό στο οποίο βγήκε άδεια κανονικά και χτίστηκε μια μεζονέτα.Το άλλο μισό έμεινε όπως ήταν.Το οικόπεδο όπoυ βρίσκονται μεζονέτα και το ήμισυ από το παλαιό κτίσμα είναι ενιαίο.
  5. για την μεζονέτα έχει βγει άδεια κανονικά.Και έχει μείνει το άλλο μισό κτίσμα.Δηλαδή το μόνο που χρειάζεται είναι να βγει άδεια επισκευής ή προσθήκης? ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  6. δεν επηρεάζει όμως ότι το μισό κτίριο έχει κατεδαφιστεί και έχει χτίσει ο ιδιοκτήτης μια μεζονέτα?
  7. θα ήθελα να μάθω τι μπορεί να γίνει με ένα παλιό κτίσμα το οποίο έχει χωριστεί στα δυο με το ένα κομμάτι να έχει καλυφθεί από μια μεζονέτα και το άλλο να μην έχει κατεδαφιστεί ακόμη.Υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος να ανακαινιστεί αυτό που έχει απομείνει? Υπάρχει άδεια κατεδάφισης για ολόκληρο το κτίσμα από το 2003.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.