Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

exrist82

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

exrist82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι κ όμως το ισόγειο έχει υπερμπατική τοιχοποιία που έχει κατασκευαστεί προ του 53 , το τμήμα που φαίνεται στη φωτό είναι από τσιμεντόλιθο το διάκενο που εμφανίζεται το παράθυρο είναι η διαφορά υψομέτρου των πλακών. Ο πρώτος, με προοπτική ανέγερσης δευτέρου, κατασκευάστηκε το 57 με ανεξάρτητα υποστυλώματα (φυτευτά) και δεύτερη πλάκα . Η αλήθεια είναι οτι έχει ένα φρεάτιο που είναι των πάνω ορόφων στο σημείο οπότε θα τσεκάρω μόλις καταφέρω να έχω πρόσβαση. Το μπλάστρωμα που λέμε το συζήτησα και με την εν λόγω εταιρεία γιατί σε περίπτωση επίχωσης θα έχω αρνητικές πιέσεις που εννοείται θα προκαλούν βλάβη στο κτίσμα του 53 σε σχέση με το όμορο που είναι δεκαετίας 2000 και θεωρητικά θα έχουν τοποθετήσει σχετικές μονώσεις και αποστραγγιστικά . Τώρα μάλλον να πάω για έλεγχο θεμελίωσης θα με φάνε μάλλον οι από πάνω.
  2. Έχω αναλάβει επίβλεψη ανακαίνισης διαμερισματος ισογείου κατασκευής προ 53 στην Νέα Ιωνία Αττικής με υπερμπατικη τοιχοποιία 50εκ και προσθήκη δωματίου κατασκευής από τσιμεντολιθο. Στο δωμάτιο με τον τσιμεντολιθο εμφανίζεται υγρασια μέχρι ύψους 1,50 μέτρου στα όρια που ενοποιείται ο τσιμεντολιθος με το τουβλο, στην ελεύθερη πλευρά καθώς και στο σημείο συνένωσης με όμορη ιδιοκτησία σε τμήμα πυλωτης το οποίο έχει ίσως επίχωθει ( δεν ξέρω αν έχει αποθήκες) , δεν έχω πρόσβαση. Έχω αφαιρέσει ήδη επιχρίσματα και τα διάκενα των τσιμεντολιθων είναι αρκετά μεγάλα σκοπεύω να σφραγισω με pe...tron grout εσωτερικά όλη την τοιχοποιία κ να δημιουργήσω και έναν αρμό στο σημείο ένωσης των δύο τοιχοποιίων με pe...tron seal....t. Στην ελεύθερη πλευρα θα σοβατισω ξανά εξωτερικά αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα επί των παραπανω επεμβάσεων λέω να περάσω και ένα Rev....ex Flex + Rev....ex Flex FP έως οροφή ακόμα κ στο δάπεδο , υπερβολικό ίσως αλλά φοβάμαι μήπως μου γυρισει η υγρασια στο δάπεδο. Επισυνάπτεται φωτό ελεύθερης όψης κ φαίνεται μερικως η μάντρα της όμορης ιδιοκτησιας. Παρακαλώ την άποψη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.