Μετάβαση στο περιεχόμενο

tomasgk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tomasgk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εγώ για στέγη μίλησα...αν και εχει αλλαξει η νομοθεσία... http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BhYBz1JWJL8%3D&tabid=555&language=el-GR σελ 4000 αρθρο3 παραγραφος 5.
  2. σας ευχαριστώ πολύ νομιζώ βοηθησατε παρα πολυ...οποτε καλο ειναι να μενει ενας διαδρομος για την προσεγγιση των πανελ αφου δεν θα μενει διαδρομος μιας κ δεν θα υπαρχει σκιαση...παντως για τις στέγες η απόσταση απο το περίγραμα ειναι 0,5m.
  3. Καλησπέρα σας είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα της βοήθεια σας σε κάποια θέματα που αφορούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών αρκετών KW σε βιομηχανική στέγη. 1. υπάρχει κάποιος νόμος ή κανόνας ο οποίος να σε υποχρεώνει να τηρείς κάποιες αποστάσεις μεταξύ των πάνελ; εκτός από τα 50cm που πρέπει να τηρούνται από το περίγραμμα της στέγης! 2. αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος που να σε υποχρεώνει να τηρείς κάποια απόσταση μεταξύ των πάνελ, εάν σε μία αρκετά μεγάλη στέγη που χωράει μεγάλη ποσότητα από πάνελ και η τοποθέτηση αυτών γίνεται το ένα δίπλα στο άλλο (αφού δεν υπάρχει σκίαση κ ακολουθούμε τη κλίση της στέγης), μήπως θα πρέπει κατά την εγκατάσταση να μένει κάποιος διάδρομος προσέγγισης στα πάνελ σε περίπτωση βλάβης?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.