Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

olynoia

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

olynoia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς εκ των υστέρων το έμαθα και εγώ. Οι φωτογραφίες είναι από τον ιδιοκτήτη που μου την έστειλε πριν λίγες μέρες.
  2. Αντιλαμβάνομαι ότι την κουβέντα με την ποτηροκορώνα ο Ροδόπουλος την είπε για αστείο. Φυσικά και με ενοχλεί που πείραξε το δοκάρι. Αν δεν με ενοχλούσε δεν θα ζητούσα γνώμες από συνάδελφους. Και στη Κύπρο μετά το 1992 οι Πολιτικοί Μηχανικοί ακολουθούσαν τον Κυπριακό Αντισεισμικό Κώδικά και τώρα του Ευροκώδικες.
  3. pirsogiannis η γυψοσανίδα είναι ακριβως κατω απο το δοκαρι. Δεν εχουν περιθώριο για μεγαλη πτώση. KF το πάνω μέρος των τούβλων δεν ξεκολούσε απο το δοκάρι και για αυτό δεν αφαιρέθηκαν, για να μην γινει ζημια στο κατω μερος του δοκαριού. Φυσικά ο καραγκιόζης, που λεει και ο Ροδοπουλος, το τρυπησε πιο μετα για να περάσει καλώδια. Οσο αφορά τα τσέρκια, ρωτώντας πιο παλιους απο εμενα, τετοια τακτικη δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο. Τα τσερκια εμπαιναν και μπαινουν σε κολωνες με τον ίδιο τροπο ειτε καταληγει σε αυτές τοίχος, είτε όχι
  4. zazeng το κτήριο είναι στην Κύπρο και από ότι ξέρω αυτή η τακτική με τα τσέρκια δεν συνηθιζόταν στην Κύπρο. Το τούβλο είχε πλάτος 20 εκ. Georgecv περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς.
  5. ΟΚ Αλέξανδρε. Ευχαριστώ. Το θετικό είναι ότι είναι καλή κατασκευή και δεν έχουν υπάρξει οποιεσδήποτε σημιές στον οπλισμό.
  6. Στατικά υπάρχει διαφορά όταν το δοκάρι σκυροδετήται μετά την κατασκευή του τοίχου; Πολύ πιθανόν αυτό να έγινε
  7. Καλησπέρα Αλέξανδρε. Έχουν γίνει πέρσι το καλοκαίρι σε ανακαίνση. Τώρα έχει καλυφθεί από ταβάνι απο γυψοσανίδα. Δέν είναι πολυκατοικία. Πρόκειται για μονόροφη μονοκατοικία. Κάτι που δεν ενέφερα προηγουμένως είναι ότι το μήκος του δοκαριού είναι 3 μέτρα.
  8. Το κτήριο είναι του 1980. Οι κολώνες δεν έχουν ελεχθεί αλλά δεν έχει γίνει οποιαδήποτε ζημιά σε αυτές, ούτε και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του δοκαριού. Το μόνο που υπάρχει είναι αυτές οι δύο τρύπες.
  9. Μεταλλατζή ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι δοκάρι. Από κάτω υπήρχε τοίχος ο οποίος κατεδαφίστηκε για σκοπούς ανακαίνησης.
  10. Καλησπέρα. Θα ήθελα τις απόψεις σας και κατά πόσο επηρεάζεται η στατικότητα. Οι τρύπες έχουν γίνει στα μέσα των δοκαριών, τόσο κατά ύψος, όσο και κατά μήκος. Τα κομματια που έχουν φύγει είναι από τον σοβά και έχουν καλυφθεί από πολυμερικό κονίαμα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.