Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

manem

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

manem's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λοιπόν,σήμερα πήγα και άνοιξα λογαριασμό επιτέλους...Μάζεψα ένα πακέτο χαρτιά και πήγα...Κ τελικά τα μόνο που μου ζήτησε ήταν αστυνομική ταυτότητα,έναρξη εφορίας,κάρτα μέλους ετεεμ και ΑΦΜ..Όλα τα υπόλοιπα τζάμπα τα μαζευα...και να σημειωθεί πως η ίδια υπάλληλος μου είχε ζητήσει βεβαιωση φπα και εκαθαριστικό εφορίας.....Το μόνο που μου μένει είναι να συνδέσω την κάρτα ανάληψης του προσωπικού μου λογαριαμού με τον λογαριασμό μηχανικού...(οικονομί στις κάρτες κάνει η εθνική)..Σας ευχαριστώ για την βοήθεια..
  2. Μπορείτε να μου πείτε που ανήκει πολεοδομικά το πέραμα?Στην θηβών ή στην Γρ.Λαμπράκη?
  3. Λοιπόν,επειδή έφαγα μια φρίκη χθές,έστειλα τους γονείς μου σε δύο διαφορετικές τράπεζες εθνικής,και η μία ζήτησε αυτα που μου έστειλαν με mail και στην άλλη τα παρακάτω,που φαίνονται λίγο πίο νορμαλ: -Αστυνομική ταυτότητα -ταυτότητα ΕΕΤΕΜ -Εκκαθαριστικό εφορίας(το οποίο έχω αλλα δέν έιχα εισόδημα τότε) -έναρξη εφορίας -και τις τριμηνιαίες του ΦΠΑ και ρωτάω εγώ τώρα...αφου τώρα έκανα έναρξη,πότε θα προλάβαινα να έχω καταθέσει και ΦΠΑ?????και πώς θα καταθέσω φπα αν δεν μου ανοίξουν αυτό τον λογαριασμό,να πάρω η χρισταινή κανενα φράγκο??? Είμαι παράλογη??????????
  4. Αξιότιμη κα. Σε απάντηση του μηνύματός σας, σας ενημερώνουμε ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το άνοιγμα λογαριασμού «Αμοιβών Μηχανικού» στην Τράπεζά μας, είναι: Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ. Ε3 των 3 τελευταίων ετών (εφόσον υφίστανται). Ε1 και εκκαθαριστικό Εφορίας τελευταίου έτους. Ε9 του έτους 2005 με τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις. Φορολογική Ενημερότητα. Bεβαίωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου με κατάσταση αμοιβών μελέτης – επίβλεψης (όπως προκύπτουν από καταθέσεις στην Τράπεζά μας). Στην περίπτωση που δεν προσκομίσετε την παραπάνω βεβαίωση από το ΤΕΕ, δεν νομιμοποιούμαστε να σας ανοίξουμε λογαριασμό «Αμοιβών Μηχανικού». Αυτα μου ζητάνε για να ανοίξω λογαριασμό μηχανικού ώς τεχνολόγος...Εχουν ξεφύγει εντελώς?Πως θα τους πάω χαρτιά που δεν έχω και δεν μπορώ να πάρω???????????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.