Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pennyst96

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pennyst96's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Σήμερα μίλησα και με την Πολεοδομία.Μου επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ πληρώνουμε κανονικά τόσο για εμάς όσο και για συγγενείς. Όσον αφορά στο ΦΕΜ για εμάς χρειάζεται απαλλακτικό από την εφορία ενώ για συγγενείς μόνο η φωτοτυπία της άτυπης δωρεάς αρκεί. Αύριο θα πάω στην εφορία για την απαλλαγή του ΦΕΜ. Ξέρει κάποιος τι χρειάζεται???
  2. Καλημέρα. Κυκλοφορούσε κάπου στο forum ένα συμπληρωμένο έντυπο ΦΕΜ αλλά δε μπορω να το βρω. Μήπως το έχει κάποιος? Στο αναλυτικό δελτίο συμπληρώνουμε κάτι? Δεν έχω συμπληρώσει ποτέ έντυπο ΦΕΜ και θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ
  3. Eίναι εύκολο να "ανεβάσει"¨κάποιος το "υποδειγμα 4" της τεχνικής έκθεσης γιατί το site του ΥΠΕΚΑ είναι υπο κατασκευή? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. Οχι! Το ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΕΜΠ. Το οποίο στον συνάδελφο zooeng την Τρίτη είπαν ότι δεν πρέπει να το πληρώσει.Σημειώνω ότι και εγώ και ο zooeng πήγαμε στο ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη!!!!
  5. Σήμερα τελείωσα κι εγώ με την απαλλαγή τόσο για μένα όσο και για τον αδελφό μου..αλλά δε θα το πιστέψεις..εμένα μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην ΕΤΕ!!!!!!!! Ναί σωστά δίάβασες...εσένα σου είπαν την Τρίτη ότι δε χρειάζεται κι εμένα σήμερα ότι χρειάζεται!!Ζήτω το ΤΕΕ ΤΚΜ!!!
  6. Στο ΤΕΕ για την περίπτωση 2 αναφέρει 2η Περίπτωση 6. Απαλλαγή από Φ.Ε.Μ. σε περίπτωση ιδιοκατοίκησης ή ΑΤΥΠΗ ΔΩΡΕΑ από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. • όταν δεν είναι ιδιοκατοίκηση ή • όταν το οικόπεδο ανήκει σε συγγενικά πρόσωπα Εσύ γιατί έκανες και άτυπη δωρεά και απαλλαγή από ΦΕΜ?
  7. Κι εμένα μου το ζήτησαν αλλα επειδή δεν το είχα μαζί μου, μου είπαν ότι δεν πειράζει γιατί είναι μικρό το ποσό της αμοιβης..τι να πω..εφορία να ζητάει εκκαθαριστικό!!!
  8. Eυχαριστώ πάρα πολύ για την κατατοπιστικότατη απάντησή σου. Εγώ πήγα σήμερα στην εφορία και έκανα τη δωρεά στον αδελφό μου αλλά δεν έκανα την απαλλαγη από το ΦΕΜ. Δεν το ήξερα. Αυτό χρειάζεται για την πολεοδομια? Από το ΤΕΕ μου ζήτησαν μόνο τη δωρεά. Μάλλον θα ξαναπάω αύριο να ρωτήσω πάλι στην εφορία αύριο.
  9. Θέλω κι εγώ να κάνω ακριβλως το ίδιο για μένα και τον αδελφό μου. Έχεις κατι νεώτερο???
  10. Εμένα πάντως μου φάνηκαν πάρα πολύ χρήσιμα!! Ευχαριστώ πολύ τον Ιάμβλιχο!!
  11. Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι νέα μηχανικός και θέλω να τακτοποιήσω το δικό μου ημιυπαίθριο θέλω τη βοήθειά σας. 1. Το φύλλο καταγραφής ελλέιψεων το τυπώνουμε στο πίσω μέρος της αίτησης? Υποθέτω ότι δε συμπληρώνουμε τίποτα σε αυτό έτσι? 2. Στην αίτηση "είδος χώρου" τι γράφω? 3. Σαν εμβαδόν βάζω αυτό που έχει το σχέδιο τελικά? 4. Χρήση γης δεν αναφέρει η άδεια. Το αφήνω κενό ή βάζω "κατοικία"? 5. Έχω τα σχέδια του συμβολαίου χωρίς σφραγίδα της πολεοδομίας. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.