Μετάβαση στο περιεχόμενο

sophi@

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

sophi@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. O αρ.πρωτ. είναι κενός αλλά ημερομηνία υποβολής υπάρχει,και στο mail επιβεβαίωσης που μου έστειλαν γράφει ότι έχει δεσμευθεί το ποσό της επιχορήγησης
  2. ΠΡΟΣ α) ΔΗΜΟ /ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (προϊσταμένη αρχή) β) ΔΗΜΟ /ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (διευθύνουσα υπηρεσία) ΑΙΤΗΣΗ - ΟΧΛΗΣΗ Της …………………………………………… /04/2010 Ι. Όπως γνωρίζετε, με την από ………………. μεταξύ μας σύμβαση αναλάβαμε την εκτέλεση του έργου με τίτλο «………..………………………..». ΙΙ. Στις …………… υποβάλαμε νομίμως ενώπιον της Διευθύνουσας Υπηρεσίας για έλεγχο – επισημειωματική έγκριση τον ….. Λογαριασμό, προκειμένου να πιστοποιηθεί και πληρωθεί εργολαβικό αντάλλαγμα ύψους (με τον ΦΠΑ) ………………. ευρώ. Ο υπόψη Λογαριασμός εγκρίθηκε, αρμοδίως, στις ……………, πλην όμως δεν εξοφλήθηκε μέχρι σήμερα, χωρίς δική μας υπαιτιότητα. ΙΙΙ. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Κώδικα Δημοσίων Έργων (Ν. 3669/2008), «9. Αν η πληρωμή ενός λογαριασμού καθυστερήσει χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου, πέρα του διμήνου από την υποβολή του, οφείλεται, αν υποβληθεί έγγραφη όχληση και από την ημερομηνία υποβολής της, τόκος υπερημερίας που υπολογίζεται σύμφωνα με το άρθρο 4 του π.δ. 166/2003 (ΦΕΚ 38 Α') και ο ανάδοχος μπορεί να διακόψει τις εργασίες, αφού κοινοποιήσει στη διευθύνουσα υπηρεσία ειδική έγγραφη δήλωση». IV. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο εγκεκριμένος στις …………….., από τον Προϊστάμενο της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, …. Λογαριασμός έπρεπε να εξοφληθεί μέχρι και την ………………… Η παράλειψη του κυρίου του έργου (η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα) να εξοφλήσει τον υπόψη Λογαριασμό εμπρόθεσμα, χωρίς να συντρέχει δική μας υπαιτιότητα, αντίκειται στις προαναφερόμενες διατάξεις και συνεπάγεται την υπερημερία του. Για όλους τους παραπάνω λόγους υποβάλλουμε την παρούσα ως όχληση για την τοκοφορία του …. Λογαριασμού (κατά την έννοια της παρ. 9 του άρθρου 53 του Ν. 3669/2008) και ζητούμε να μας καταβληθεί, άμεσα, το ποσό των …………….. πλέον των τόκων υπερημερίας από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη εξόφληση. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας και, ιδίως, του εκ της παρ. 5 του άρθρου 4 του Π.Δ. 166/2003 δικαιώματος να απαιτήσουμε εύλογη αποζημίωση για τα έξοδα είσπραξης της οφειλόμενης αμοιβής. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα α) στ………………………… και β) στ…………………, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στο αποδεικτικό επίδοσης. Για την αιτούσα
  3. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,θα προσπαθήσω να ψάξω περισσότερο.
  4. Συνάδελφοι έλαβα χθες τη βεβαίωση μη οκλοκλήρωσης της επένδυσης.Επικαλούνται το γεγονός ότι η αντιστοίχιση με τον επιλέξιμο ΚΑΔ 71.12.1 έγινε στις 23-3-2009 ,ενώ όφειλα να τον έχω από την αρχή του 2009.Επικοινώνησα και με την ΕΛΑΝΕΤ και την ΑLPHA Tράπεζα αλλά δεν έβγαλα άκρη.Σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά γιατί αυτό που συμβαίνει είναι κοροϊδία.Μου ανακοινώνουν με επίσημη επιστολή "η πρότασή σας εγκρίθηκε για επιχορήγηση....Προχωρείστε σε υλοποίηση ...",προβαίνω σε αγορές 10.000 ευρώ και τώρα μου λένε δε σε επιχορηγούμε.Είναι κανείς άλλος στην ίδια μοίρα με μένα,μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή?
  5. Γειά σας συνάδελφοι, ζητάω βοήθεια για να σκιάσω τριώροφη μονοκατοικία στη Φλώρινα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες στην νότια όψη(Πρόσοψη).Η λύση των περσίδων αλουμινίου ή ξύλου που είναι μόνον ανακλινόμενες δημιουργεί πρόβλημα στην ορατότητα από μέσα.Βλέπεις σε φέτες το τοπίο.Βέβαια οι περσίδες είναι αρχιτεκτονικό στοιχείο του κτιρίου και μάλιστα σημαντικό. Εχετε να προτείνετε άλλες λύσεις? Θέλω να τοποθετήσω εξωτερικές περσίδες στην κατοικία μου που κατασκευάζω στη Φλώρινα.Χρειάζονται και για λόγους σκίασης,γιατί τα ανοίγματα είναι μεγάλα και πολλά και ως αρχιτεκτονικό στοιχείο.Οι μόνες που βρίσκω στην αγορά είναι ανακλινόμενες(ξύλινες και αλουμινίου).Μήπως γνωρίζει κανείς εταιρεία που να διαθέτει περσίδες και μαζευόμενες?Μήπως μπορείτε συνάδελφοι γενικότερα να με καθοδηγήσετε αν έχετε την ανάλογη εμπειρία,για το ποιά λύση είναι η καλύτερη για εξωτερική σκίαση κατοικίας?Δεν ασχολούμαι καθόλου με οικοδομικά και όπως καταλαβαίνετε τα έχω χαμένα.Σίγουρα οι συνάδελφοι αρχιτέκτονες είναι πιό ειδικοί.Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.