Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάρης@

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Χάρης@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Οι εισφορές για άδεια αλλαγής χρήσης στην οποία υπάρχει διαφορά συμβατικών προυπολογισμών και αναλυτικός προυπολογισμός είναι επι του συνολικού προυπολογισμού, του αναλυτικού ή τις διαφοράς των συμβατικών;
  2. Iliekater σ ευχαριστώ για την απάντηση σου, το θέμα είναι όμως οτι ο δήμος μου ζητάει βεβαίωση κύριας χρήσης καθώς και κατόψεις του υπο ίδρυση καταστήματος.
  3. Έχω μιλήσει με το υγειονομικό.Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορεί να βγει κύρια χρήση από την πολεοδομία για μια κινητή πλατφόρμα.
  4. Καλησπέρα σε όρους. Εχω μια περίπτωση με ένα πελάτη ο οποίος θέλει να βγάλει άδεια για αναψυκτήριο το οποίο θα στεγάζεται σε κινητή πλατφόρμα, η οποία θα τοποθετηθεί σε οικόπεδο εντος οικισμού.Μπορεί να βγει κύρια χρήση για την περίπτωση αυτή και σε ποιές είναι οι σχετικές νομοθεσίες για μια τέτοια περίπτωση?.Εμένα μου ζητήθηκε να βγάλω μόνο την άδεια του αναψυκτηρίου και όχι την κατασκευή του καταστήματος. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια άδεια για ζαχαροπλαστείο με τραπεζοκαθίσματα και η πολεοδομία μου ζήτησε αλλαγή χρήσης.Εργασίες θα γίνουν αλλά το κατάστημα είναι ήδη ηλεκτροδοτούμενο.Επίβλεψη χρειάζεται?
  6. Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος μηχανικός και πρόσφατα μου παρουσιάστηκε μια δουλειά για μια αδειοδότηση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.Το κατάστημα θα πουλάει συγκεκριμένα παγωτά.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορα τις σχετικές με την άδεια νομοθεσίες ,τι πρεπει να προσέξω και γενικά οτιδήποτε που μπορει να με βοηθήσει να ξεκινήσω? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.