Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

μανος82

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

μανος82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν η παραπάνω τιμή georgegaleos είναι για μνήμα τότε είσαι τυχερός...Αλλά δεν είναι...Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις το δεύτερο!
  2. Καλημέρα σας κύριοι. Καλή η πρότασή σου Σάββα για τις, όντως αυξημένες, εισφορές του 15 Α. Ειδικά τώρα που η πληρωμή θα γίνεται σε επίπεδο μήνα. Ευτυχώς που έγινε νωρίς η ενημέρωση για να πάω να μαζέψω τα 50ευρα από τη λεφτουριά*** που έχω φυτέψει στην αυλή μου... *** Φυτικό τροπικό είδος της υποσαχάριας Αφρικής που σε ιδιάζουσες περιπτώσεις (πληρωμές φόρων, εισφορών, χαρατσιών κτλ) ευδοκιμεί και σε περισσότερο εύκρατο κλίμα.
  3. Μαύρο Πάσχααα!!!! Roy ούτε και τότε μπορεί να μην πάρουν πρέφα..μόνο όταν το ΚΕΑΟ θα έρθει στην πόρτα τους ή όταν τρυπήσει η τσέπη απ'το πολύ ψάξιμο (υπάρχει και η πιθανότητα να το καταλάβουν από τον πολύ πόνο στα οπίσθια απ'το πολύ....μπιπππ)
  4. Καλησπέρα. Είναι τραγική η άγνοια και η απάθεια μεγάλου μέρους των μηχανικών σχετικά με τις εισφορές....Μόνο όταν έρθει η ώρα να πληρώσουν τις κοιτάνε και ούτε καν συνειδητοποιούν ή έχουν όρεξη να δουν από που προκύπτουν τα ποσά..Καλά να πάθουμε όσο και να τις πάνε.
  5. Καλημέρα...Ενημέρωση για πράγματα που όλοι γνωρίζαμε απλά ίσως δεν τα είχαμε ποσοτικοποιήσει στο μυαλό μας. Λύση όμως δεν βλέπω να προτείνεται ή μάλλον και να προτείνεται δεν θα εφαρμοστεί. Άλλωστε δεν είμαστε εμείς το συμφέρον ούτε της Τράπεζας της Ελλάδος ούτε της Αττικής.
  6. Καλησπέρα σε όλους και καλό κουράγιο με όλα αυτά που μας φορτώνουν. Προσωπικά είμαι μισθωτός μηχανικός με πρόγραμμα ΟΑΕΔ που τελειώνει τέλος του μήνα. Το θέμα με τις ληστρικές εισφορές δεν είναι μόνο η αδυναμία πληρωμής τους αλλά και το γεγονός ότι π.χ. στην περίπτωσή μου είμαι πιεσμένος να βρω δουλειά τάχιστα γιατί από 3 Νοεμβρίου θα αρχίσουν να μετράνε οι εισφορές (300-320 ευρώ περίπου το μήνα) άρα το χρέος είναι άμεσο και διαρκώς αυξανόμενο. Έχω σκεφτεί κι εγώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο διαγραφής και εύρεσης δουλειάς οποιουδήποτε είδους...διότι σαν μηχανικός το βλέπω δύσκολο να βρίσκω δουλειά, αν προσθέσουμε και την ειδικότητα τότε μάλλον μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες.
  7. Λυπάμαι πάρα πολύ BAS για τον αγενέστατο τρόπο με τον οποίο απαντάς.
  8. Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Ότι και αν ισχύει, είτε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο άνθρωπος είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι αλλαγές του κλίματος, οι τόσο βίαιες και διαρκώς αυξανόμενες σε ένταση και συχνότητα, κοστίζουν πολύ: σε καταναλισκόμενη ενέργεια για την προστασίας μας και για την μείωση της ανθρωπογενούς ρύπανσης, σε χρήμα για τα προηγούμενα μα πάνω απ'όλα σε ανθρώπινες ζωές. Οπότε συγνώμη, αλλά όσο και να διαφωνείτε αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει και το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας.
  9. Καλησπέρα και από μένα. Τελικά νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερη η διαγραφή από το ΤΣΜΕΔΕ και η εγγραφή στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα κάποιας ιδιωτικής ασφαλιστικής. Τουλάχιστον εκεί θα καθορίσεις εσύ πόσα θα δίνεις το μήνα. Όσο για την αβεβαιότητα να μην πτωχεύσει στο μέλλον κτλ,, εεεε δεν νομίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά τα κρατικά ταμεία...
  10. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιάννης αλλά και πάλι τζίφος. Το έκανα και μου βγάζει απόκλιση από το επιθυμητό. Αυτό που κάνω είναι να επαληθεύω κάποιες συντεταγμένες που έχω (από φ,λ σε χι και ψι και τούμπαλιν) ώστε να δω τι πάει λάθος και δεν μπορώ να υπολογίσω αυτές που πραγματικά θέλω να μετατρέψω. Και εκεί από χι και ψι σε φ,λ μου τα βγάζει κανονικά ενώ το αντίθετο όχι....Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
  11. Αρκεί μία φορά να σε κάνει να νιώσεις τα πάντα..και άλλη μία για να γίνεις ένα τίποτα.

  12. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα. Προσπαθώ να του εισάγω συντεταγμένες φ,λ (ED50 Ελλάς) και να τις μετασχηματίσω σε ΕΓΣΑ'87. Δυστυχώς μου βγάζει λάθος αποτελέσματα και στις συντεταγμένες χι και ψι και ως προς το χάρτη 1:5.000. Όταν όμως κάνω την ανάποδη εργασία, δηλαδή από ΕΓΣΑ'87 σε φ,λ μου βγάζει τα σωστά αποτελέσματα. Προσπάθησα να εισάγω συντεταγμένες με διάφορους τρόπους (με κόμμα, με τελεία κτλ), απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα αλλά τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  13. Μάλλον το πρωταπριλιάτικο έχει να κάνει ως προς το ότι η τροπολογία έγινε δεκτή....
  14. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους...ΑΝ υπάρχουν λογαριασμοί και ΑΝ έχουν λεφτά μέσα....Αυτό το έχουν σκεφτεί;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.