Μετάβαση στο περιεχόμενο

sezenias_bg

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sezenias_bg

  1. Ευχαριστώ stayro αυτό περίμενα ότι θα ακούσω΄έχω περίπου την ίδια άποψη. Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να διευρίνω τις γνώσεις μου... Θέλω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει ένα καλό ΜΠΣ για μηχανικούς έργων υποδομής;
  2. fraafr το έχω ψάξει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και αν εν τέλη επιλέξω αυτό, θα πάρω αυτή την κατεύθυνση (μηχανική της διοίκησης). stayro αναφέρομαι στο συγκεκριμένο ΜΠΣ γιατί είναι πιο εύκολο για μένα να το παρακολουθήσω γιατί ζω στη Χίο. Κατα τ'άλλα το σκέφτομαι γιατί είναι μεγάλο το κόστος για τα δίδακτρά του (5500 ευρώ) και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Όσο για το ΜΠΣ στο ΤΕΙ Πειραιά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν έχω επαγγελματική εμπειρία που θέτει ως προυπόθεση. Κάποιο άλλο;
  3. Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος του τμήματος πολιτικών έργων υποδομής και σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό στο τμήμα μηχανικών οικονομίας και διοίκησης στο πανεπιστήμιο αιγαίου. Θα ήθελα την γνώμη πιο έμπειρων συναδέλφων αν αξίζει τον κόπο τον εν λόγω μεταπτυχιακό ή αν έχουν να μου προτίνουν κάποιο άλλο στο οποίο να γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ατει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Εφόσον έχεις κάνει έναρξη επαγγέματος μετά απο 02-01-2010 είσαι εντάξει. Τώρα δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα αυτό το πρόγραμμα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.