Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cfrezi

Members
  • Περιεχόμενα

    150
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cfrezi

  1. Δεν δουλεύει σε μένα.δεν κάνει το load
  2. Πέστης τη θέλω για αποκλειστική συνεργασία και της δίνω και 20% από την αμοιβή μου μαύρα. Άντε να αυξηθούν οι αντικειμενικές να πάρουμε αύξηση.χαχαχα Βάση νόμου και μεταλλιολόγοι και χημικοί και περιβάλλοντος.Όποιος έχει ΑΜ ΤΕΕ.
  3. Τί ράματα;Γαλοπουλες τα χριστούγεννα είναι οι παλιοτοπογράφοι;
  4. Οποιαδήποτε απόφαση κολλάει στο ΣΤΕ.Συμφέροντα πολλά νόμος όμως ένας.
  5. Ναι και με λάθος στο τοπογραφικό π΄οι πολεοδομιλές παραβάσεις είναι απειρες,ουτε ένα σχέδιο δεν είναι σωστό.
  6. Πωλείται στο Χαλάνδρι συντελεστής ας τον αγοράσει, είναι εδώ και ένα χρόνο σε όλες τις εφημερίδες χρυσή ευκαιρία, καθημερινή. Στο λέω έτσι γιατί το θέμα μσδ είναι εξαντλημένο, απλά τέλος. Δες αυτό:http://www.xe.gr/property/poliseis%7Cdiafora%7Cagia-anna-xalandriou%7C5516264.html
  7. Αφού υπάρχει άδεια του 64 οτι δείχνει η άδεια.Τα άλλα γεια χαρά.
  8. Είναι μεγάλο το πρόστιμο τακτοποίησης και ψάχνουν για μεταφορά συντελεστή.Ο κόσμος είναι έξυπνος και οι μηχανικοί χαζοί.Πες του οκ το βρήκα δώσε μου προκαταβολή να συνεχίσουμε να δεις .
  9. Από τότε που έχτισε ο Βωβός με μσδ στη Λ.Κηφισίας στο Ψυχικό(Αγία Βαρβάρα) ένα τέρας προσέφυγαν οι Ψυχικιώτες στο συμβούλιο της επικρατείας και η μεταφορά συντελεστή δόμησης έχει κολήσει, ουτε για τακτοποιήσεις δεν αναφέρεται μεταφορα συντελεστή, δέσμευση λέει ο 4014 με τον μπαμπούλα του ΣΤΕ. Αν ψάξεις σε εφημερίδες πωλείται συντελεστής από δεσμευμένα οικόπεδα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
  10. Τώρα που πλήρωσε ξέρει όμως. Υποψιάζομαι όμως ότι πήγε ο ιδιώτης στον μηχανικό και του είπε οτι θέλει ένα τοπογραφικό να δει πό΄σο είναι το οικόπεδο το πήρε ο αρχιτέκτονας από μακριά έβαλε τους όρους και έγινε τζάμπα η δουλειά. Και τώρα φταίει κιόλας που δεν έκανε την δουλειά που δεν έπρεπε.
  11. Δεν αγοράζεις δεν επιτρέπεται η μεταφορά συντελεστή δόμησης πάνω από 1 δεκαετία με απόφαση ΣΤΕ.
  12. 200 ευρώ max εποχή κρίσης μην εκμεταλλευτείς τον κόσμο, ούτε σχέδια ούτε μέτρα τίποτα.Βλέπεις δίνεις έφυγες. :twisted::twisted::twisted::twisted:
  13. Εγώ διαφωνώ.Ξέρεις κάτι καλά σαν μηχανικός υπέγραψε το.Αν κάνεις λάθος κυρώσεις.Να δω πως θα κάνει ΥΔ για αυθαίρετα ΗΜ,Χημικός,Μεταλλιολόγος.
  14. Μεταβιβάσεις γίνονται κανονικά.Γκρεμίζεις τα παράνομα και μεταβιβάζεις.Ευκολα και απλά. Νεκροθάφτης construction. Ελληνική πρωτιά :δεν θέλεις μηχανικό για να χτίσεις, αλλά για να γκρεμίσεις το χτισμένο, με ευρωπαικά πρότυπα χωρίς ελάχιστη αμοιβή ελεύθερη αγορα.
  15. Συνολικά τμ 100. Θερμαινόμενη επιφάνεια 60 τμ.Κέλυφος,συστήματα κλπ. ΜΘΧ. 40 τμ κελυφος. Και ορίζεις κ διαχωριστική επιφάνεια.
  16. Κατάστημα με μθχ.Συνολικη επιφάνεια και θερμαινόμενη επιφάνεια. Ο συμβολαιογράφος βάζει το ΠΕΑ στα συμβόλαια και δεν του πέφτει λόγος, δεν αναφέρεται πουθενά οτι κ΄΄ανει έλεγχο μέσω του ΠΕΑ.Θέρμανση από λέβητα πολυκατοικίας κλπ.Θα ορίσεις σύστημα αερισμού έχει δεν έχει.
  17. ...πρέπει να προχωρήσει με τη βοήθεια μηχανικού. Η αμοιβή του θα καθοριστεί με υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί. Οι αμοιβές των μηχανικών είναι ελεύθερες.Αυτό που θα καθοριστεί είναι κρατήσεις υπερ ΤΕΕ,ΕΜΠ,ΤΣΜΕΔΕ κλπ αν θα υπάρχουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ο ιδιοκτήτης θα υποογίσει το πρόστιμο χωρίς σχέδια που υπολογίζουν τα 9 από τα 13 άρθρα.
  18. Εγώ έχω βίσμα και πήρα παράταση, οπότε θα πάρω και τις δουλειες του Inzaghi:p:p:p:p:p:p:mrgreen:
  19. Χάραξη πάντα στο σύστημα που έχει γίνει η αποτύπωση.Αν η πράξη εφαρμογής είναι υλοποιημένη γίνεται έλεγχος στο ΟΤ του οικοπέδου και στα απέναντι του.Μόνο με όργανο.
  20. Αν πρόκειται για το πρόγραμμα εξοικονόμηση δεν χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΕΚΑ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.