Μετάβαση στο περιεχόμενο

pantmoch

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pantmoch's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητέ συνάδελφε σε ευχαριστω για το χρόνο σου. Υπάρχει μια επαναληπτική μέθοδος, η μέθοδος stodola η οποία χρησημοποιεί τα μητρωα μάζας και ευκαμψίας και σου υπολογίζει το ιδιομορφικο σχήμα ταλάντωσης απλά ειναι αρκετά χρονοβόρα. Στην ουσια εγω έχω παραμετροποιήσει καποια παραδείγματα κτιρίων στα οποια η κάτοψη αλλαζει καθυψος και μελετώ την επιρροη της στρεψης σε αυτα ώστε να να τα ενισχύσω καταλληλα. Για να βγάλω συμπερασμα χρειαζομαι πολλά αριθμητκα παραδείγματα κτιριών. Γι αυτο ψαχνω κάποιο προγραμματακι να μου κάνει αυτη τη δουλειά. Και πάλι ευχαριστώ και καλό βραδυ.
  2. Γειά σας. Ξέρεις κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υπολογιζει το ιδιομορφικο σχημα ταλαντωσης κτηρίου δίνοντας το μητρώο μαζας και δυσκαμψίας ή ευκαμψίας; Η βοήθεια σας θα μου είναι πολύ σημαντική καθώς αν υπάρχει καποιο σχετικό προγραμμα θα με βοηθήσει στη συνέχεια της διπλωματικής εργασίας μου. Σας ευχαριστώ.
  3. Για να μην ανοιγω καινουργιο θέμα, θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση εδώ. Για τον υπολογισμό του Kmax ο κανονισμός θερμομονωσης λαμβάνει υπόψην τις μέσες ελάχιστες θερμοκρασίες των διάφορων περιοχών. Τις μεγιστες θερμοκρασίες τις λαμβάνει πουθενά υποψην?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.