Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dubfire

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dubfire

  1. πάρε ένα τηλ στη διευθ. ανάπτυξης της περιοχής σου θα σε κατατοπίσουν πλήρως.
  2. όχι "Από την έναρξη ισχύος της παρούσας διάταξης και για διάστηµα ενός (1) έτους , δηλαδή απο την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ"
  3. θα ανακοινωθεί πιστεύω απο το buildingcert η διαδικασία φαντάζομαι πάντως δεν το βλέπω άμεσα απο την επόμενη εβδομάδα και μετά ..
  4. σε περιπτωση που στην οικοδομικη αδεια υπαρχουν δυο καταστηματα αλλα ο στην υφισταμενη κατασταση ειναι ενιαιο , τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση ? αυτο που θεωρω οτι πρεπει να γινει ειναι 2 πεα , ομως δεν θα υποδεικνυει τη πραγματικη κατασταση ( θα φαινεται και στις φωτογραφιες οτι ειναι ενιαιο καταστημα) , εχει τυχει αναλογη περιπτωση σε καποιον πρεπει να γινει ενημερωση στη πολεοδομια και επειτα να γινει το πεα?
  5. για μονάδα αερολέβητα (καυσιμο πετρελαιο ) χωρίς αεραγωγους την τοποθετούμε σαν τοπική μονάδα υγρων καυσίμων? χωρίς δικτυο διανομης και τερματική μονάδα άμεσης απόδοσης?
  6. καλησπέρα γνωρίζει κάποιος ανάλογα μεταπτυχιακά στην αναπτυξη προιόντων και παραγωγικών διαδικασίων μέσω σχεδιαστικών προγραμμάτων ?
  7. μας δουλεύει κανονικά το ΤΕΕ terry , το παρατήρησα και εγώ αυτό που λες σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος του ΤΕΕ.
  8. είναι όντως λάθος αλλα δεν νομίζω να ανφέρεται στα πεα αλλα στο συνολο των δικαιολογιτικων
  9. καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μου έγινε πρόταση να εργαστώ ως μισθωτός σε μια εταιρία , αλλά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ο εργοδότης ζηταέι να έχω κάρτα ανεργίας , πρέπει να κάνω διακοπή προφανώς και να εγγραφώ στον οαεδ , υπάρχει δυνατότητα ύστερα απο την πρόσληψη να ανοίξω ξανά τα βιβλία ? ή να κάνω προσωρινή διακοπή στα βιβλία μου(για παραδειγμα να κάνω διακοπή για ένα μήνα)
  10. ποια είναι τα προσόντα μπορείς να μας πεις γιατι ύστερα απο αναζήτηση δεν βρήκα κατι
  11. καλημερα , θέλω να ενεργοποιήσω το τεε κενακ σε ένα δεύτερο pc , δυστυχώς έχασα τους κωδικούς , μπορώ να να βρω τους κωδικούς μέσω του pc που είναι ήδη εγκατεστημένο το τεε κενακ?
  12. μήπως εννοείς τα διαγράμματα που ζητάει ο δήμος , συμπεριλαμβανομένου πλέον του διαγράμματος ροής για το τμήμα υγιεινής . Αυτό θα το ορίσεις ανάλογα τις εργατοώρες που αφιερώσεις , πάντως εάν χρειάζεσαι βοήθεια για τα διαγράμματα ροής στείλε μου πμ να σου στείλω έτοιμα.
  13. απίστευτη φωτογραφία , όντως έργο τέχνης , απορώ όμως αν η εταιρία υπεδειξε στον ιδιοκτητη οτι η παραπανω κατασκευη αποτελει παρανομία και αυτος συμφώνησε ή δεν γνωρίζει λετε ?
  14. nikoskourtis προτείνεις να μην ασχοληθούν με μελέτες , έχεις κάποια πρόταση να κάνεις να ασχοληθούν με κάτι άλλο αυτή τη περίοδο ? είναι επιλογή του καθενός να ασχοληθεί με αυτό που πιστεύει οτι είναι καλύτερο και δεν μπορείς να τον κρίνεις.
  15. χαχαχα , απλό σου είπε για να σου δώσει λίγα χρήματα φαντάζομαι , ενημέρωσε τον ότι απαιτούνται μετρήσεις πλέον .
  16. συμφωνα με το νοκ , επειδη δεν κατάφερα να το βρω , μπορει καποιοσ να μου υποδειξει που αναφερει το υψος , αποστασεις απο ομορα κτιρια κτλ πληροφοριες σχετικα με καπνοδοχους , συγκεκριμενα καπνοδοχος ψησταριας .
  17. ναι συμφωνω και σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν αναφέρει τα τετραγωνικά και στο τέλος της διάταξης μας παραπέμπει στην υπουργική απόφαση του 83 όπου κάτω απο 50 άτομα δεν απαιτείται χώρος αποθήκευσης μήπως μπερδεύομαι κάπου?
  18. για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος(ψητοπωλειο) δυναμικότητας απο 50 εως 100 άτομα ζητάνε ειδικό χωρο αποθήκευσης πρώτων υλών , δεν βρίσκω κάπου στη νομοθεσία την υποχρέωση αυτού, μπορεί κάποιος να μου το υποδείξει
  19. πώς εφόσον δεν τοποθέτησε μόνωση συμφωνα με τα λεγόμενα σου ακολουθεί τις ελάχιστες τιμές του κενακ οσο αφορά τον εξωτερική τοιχο ?
  20. εφόσον αναφέρεις οτί τώρα κτίζεται λογικά θα υπάρχει μελέτη ενεργειακής απόδοσης, θα ακολουθήσεις τη ΜΕΑ δεν κάνουμε ότι μας κατέβει .
  21. τελικα με το εξοικονομω στη κεντρική Μακεδονία υπάρχει κάτι νεότερο ή εξακολουθεί να είναι και θα είναι σε αναστολή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.