Μετάβαση στο περιεχόμενο

sourmenidis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sourmenidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αφορά εγκατάσταση δικού μου καινούριου κλιματιστικού αλλά δεν μιλάμε για την εγγύηση, αλλά για το αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επι της ουσίας υπάρχει πρόβλημα ή όχι. Προφανώς αν δεν υπάρχει πρόβλημα δεν με απασχολεί τόσο και το θέμα εγγύησης όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ενώ αν υπάρχει δεν θα προχωρήσω ανεξάρτητα εγγύησης αφού θα υπάρχει πρόβλημα για το κλιματιστικό.
  2. Έχω το εξής πρόβλημα. Εχω ένα air-condition ονομαστικά 12άρι που στις προδιαγραφές του λέει για σωληνώσεις 3/8 και και 1/4 της ιντσας. Θέλω να το τοποθετήσω σε ένα σημείο όπου υπάρχουν ετοιμοι εγκατεστημένοι σωληνες - καλωδια κλπ (τα οποια είναι εσωτερικά στον τοιχο μονωμένα, κάτω απ τον σοβά - εξου και η δυσκολία) αλλά οι σωληνώσεις είναι 1/2 και 1/4. Άρα αν αντί για 3/8 το συνδέσω σε 1/2 θα έχω συνεπειες, και ποιές; (μάλλον το προηγούμενο εγκατεστημένο ήταν 14άρι και γι αυτό είναι η χαλκοσωλήνα μεγαλύτερης διαμέτρου). Σας παρακαλώ αν καποιος ειδικός έχει κάποια απάντηση όσο το δυνατον συντομότερο για να το εγκαταστήσω. Ευχαριστώ Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.