Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημερα παιδια θελω να κανω μια μελετη σε ενα οικοπεδο εκτασως 3150τ.μ. οπου βρισκεται σε εναν οικισμο κατω των 2.000 κατοικων. ο ΣΔ εκει εναι κλιμακωτος για κατοικια και το μεγιστο ειναι 400τ.μ. . η ερωτηση ειναι αν η χρηση γηροκομειο η αλιως μοναδα φροντιδας ηλικιωμενων εντασεται στον συντελεστη αμιγους επαγελματικης χρησης, που ειναι και μεγαλυτερος απο τον κλιμακωτο?
  2. καλημερα παιδια θελω να κανω μια μελετη σε ενα οικοπεδο εκτασως 3150τ.μ. οπου βρισκεται σε εναν οικισμο κατω των 2.000 κατοικων. ο ΣΔ εκει εναι κλιμακωτος. η ερωτηση ειναι αν η χρηση γηροκομειο η αλιως μοναδα φροντιδας ηλικιωμενων εντασεται στον συντελεστη αμιγους επαγελματικης χρησης, που ειναι και μεγαλυτερος απο τον κλιμακωτο.
  3. Βρε παιδια θελω να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις....θελω να αγορασω ενα gps που να μπορει και η γυναικα μου η ενας φιλος να βλεπει διαδρομες αλλα παραλληλα θελω και εγω να μπορω να χτυπαω καποια σημεια ενος οικοπεδου ας πουμε και να μπορω μετα να τα περναω με συντεταγμενες στο autocad και να κανω εμβαδομετρησεις....μηπως ξερει κανεις μαρκες κ.λ.π.??η σε πιο site μπορω να δω τετοια μηχανηματα και ποσο κοστιζουν???
  4. Βρε παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει εαν ενα οικοπεδο που ειναι εκτος σχεδιου εντος ζωνης απο οικισμο εκτασεως 1800τ.μ. και προυπαρχει απο το 1950 ως κληροτεμαχιο εαν ειναι οικοδομησιμο??? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.