Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nikolakis74

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikolakis74's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν χρειαζεται τευχος αμοιβης απο το συστημα του ΤΕΕ? Γιατι το βασικο μου ζητημα ειναι αυτο, η προσβαση στο συστημα λογω περιορισμενων δικαιωματων.
  2. Ερωτηση απο εναν πρωην μηχανικο, εχω κανει διαγραφη απο το ΤΕΕ και τωρα παλιος πελατης θελει να πληρωσει επιβλεψη και να προχωρησει σε ηλεκτροδοτηση-κλεισιμο οικοδομης σε κατοικια η οποια εχει αποπερατωθει και με Ο.Α. που εκδοθηκε το 2005. Υπαρχει διαδικασια-περιπτωση να μην χασω την αμοιβη και φυσικα να μην ταλαιπωρηθει ο πελατης? Απεχω χρονια απ το επαγγελμα και δεν εχω πλεον επαφη με τις σχετικες διαδικασιες οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι καλοδεχουμενη!
  3. Συναδελφοι επειδη δεν εχω ασχοληθει καιρο, για κατασκευη περγκολας κατω απο 50 τ.μ. που δεν χρειαζεται εγκριση εργ. μικρ. κλιμακας κοινοποιουμε κατι σε υδομ ή αστυνομια?
  4. Συναδελφοι επειδη δεν εχω ασχοληθει καιρο, για κατασκευη περγκολας κατω απο 50 τ.μ. που δεν χρειαζεται εγκριση εργ. μικρ. κλιμακας κοινοποιουμε κατι σε υδομ ή αστυνομια?
  5. η απαντηση που εδωσαν απ το ΚΕΚ για τις ωρες: Καλημέρα Αν παρακολουθήσετε όλες τις ενότητες σημαίνει αυτόματα ότι έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης. Δεν χρειάζεται να μετράτε ώρες Καλή συνέχεια
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα. Μια και 1η φορά αναλαμβάνω τετοια υπόθεση αν κάποιος εχει άποψη να διευκρινήσω κάποια θέματα.... Σε ισόγεια νόμιμη κατοικία σε εντός σχεδίου περιοχή, έχει προστεθεί χώρος περίπου 10-15τ.μ. εξαρτημένος του κυριως κτιρίου (ουσιαστικά μεγάλωσε το σαλόνι και ενα δωμάτιο) ο οποίος κατασκευάστηκε με την ανέγερση του όλου κτιρίου το έτος 1978.....υπάρχει υπόλοιπο δόμησης και δύναται να νομιμοποιηθεί....(υπάρχουν και άλλες αυθαίρετες κατασκευές που μπορούν να νομιμ/θουν οπως υπαίθριος φούρνος και υπόστεγο-η/χ ανεξάρτητα χωρίς απαίτηση μελετών πλην αρχιτ-στατ οπότε οκ) 'Οπως κατάλαβα το δηλώνω στο σ'υστημα αυθ/των 4495 πληρώνω παράβολο (250 ευρω) και προχωρώ σε έκδοση άδειας νομιμ/σης.... Ρωτώ λοιπόν, τι μελέτες συντάσω? αποτύπωση αρχιτεκτονικών, στατικών? μελέτη παθητικής για το όλο κτίσμα? θερμομόνωση χρειάζεται? αν ναι για το τμήμα των 15 τμ.? κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ? Βάλε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  7. Συναδελφοι καλημερα απο Κομοτηνη Σε ακινητο παλιννοστουντα με οικοδομικη αδεια του 2004 εχει κατασκευαστει δυοροφη κατοικια με υπογειο, αντεστραμενη κατα 90 μοιρες, χωρις να εχει αλλαξει το περιγραμμα και χωρις πολεοδομικες παραβασεις Δ κτλπ αλλα εχει παραβαση στην σταθμη υπογειου η οποια εχει αυξηθει κατα 1,40 και εχουν αλλαξει θεση και διαστασεις τα κουφωματα. Πως αντιμετωπιζεται η κατασταση? Τα βαζω ολα κατηγορια 5? Μπορει/πρεπει να γινει νομιμοποιηση με εκδοση νεας αναθεωρητικης οικοδομικης αδειας?(θεωρω πως οχι) Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.