Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrmats

Members
  • Περιεχόμενα

    74
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.515 profile views

chrmats's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν θες στειλε μου το μειλ σου να σου στειλω βοηθητικους πινακες
  2. οι περιορισμοι ειναι οι εξης : 1) μέγιστο ποσό χρήσης επί έλαττον το 10% της αρχικής συμβατικής δαπάνης εργασιών 2) το 20% των επί έλαττον σε μία ομάδα 3) νέες τιμές μόνο από απρόβλεπτα 4) η υπέρβαση του 20% σε μία ομάδα να μην ξεπερνάει τα χρησιμοποιηθέντα απρόβλεπτα
  3. το ποσο για το Α δεν το θυμαμαι ακριβως θα σε γελασω..αλλα παντα υπαρχουν παραθυρακια τα οποια θα σου πω πριβε!
  4. δυο παρατηρησεις σε οσα πολυ σωστα αναφερατε.. α) με τον ΠΜ και το δικο σου ΜΕΚ Α θα κανεις Α2 σε ολα καθως θα εχεις 2 ΜΕΚ ΟΔΟ,ΥΔΡ και θα παρασυρουν κ τα υπολοιπα β) το υπεχωδε ζηταει αναλογα με το μεκ του στελεχους ιδιωτικο συμφωνητικο με την ελαχιστη αμοιβη της ταξης του μεκ
  5. εισαι απο τει με κλεισμενη 5ετια?δες εδω και αν θες περισσοτερα στειλε μου πμ http://www.sate.gr/html/mek.aspx?&menuID=32&pID=12
  6. και αυτο να ξερετε ειναι επιβεβαιωμενο 100%..ετσι τσεκαρει το τπεδε αν ησουν εργοληπτης..τοσο τραγικοι ειναι
  7. να πας σημερα κιολας..θα σου δωσουν τον αριθμο δυναμης κ θα σου πουν τι να κανεις..κ τι να πληρωσεις!
  8. οχι οχι καμμια σχεση εχει ατομικη επιχειρηση στελεχωμενη μονο απο τον ιδιο!και οπως προειπα δεν ειναι ο μονος που ξερω..αν και τελικα μικρη σημασια εχει..χανουμε το νοημα νομιζω..οπως και με το τπεδε..σκοπος δεν ειναι να κοντραριζομαστε μεταξυ μας στοους διαγωνισμους αλλα να σταματησουμε να πληρωνουμε κερατιατικα..γιατι αν υπαρχει ενας που να πιστευει πως θα παρει εφαπαξ απο το τπεδε μετα 20 χρονια..πλαναται για τα καλα..
  9. εγω παλι θα απαντησω για το τσμεδε και μονο..χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, τσακωμων κλπ.. "1. Άρθρο 22. Επαγγελματικά προσόντα. παρ.3 σελ 17 του pdf Να έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, όσον αφορά την καταβολή των εισφορών Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία..." έχεις λάθος..διάβασε και άλλο ποστ με μηχανικους αει που δεν μπορουν να διαγραφουν απο το τεβε και θα καταλαβεις..εισφορες κοινωνικης ασφαλισης ειναι και ο οαεε και για εργολαβους ας μην επαναλαμβανομαστε.. "Ζητείται Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρονται....ii) τα πρόσωπα (ονομαστικά) που στελεχώνουν το πτυχίο της επιχείρησης και έχουν υποχρέωση ασφάλισης στο ΤΣΜΕΔΕ και σελ 20 πανω πάνω ....ενώ ειδικότερα προσκομίζεται και ασφαλιστική ενημερότητα των ως άνω στελεχών στο ΤΣΜΕΔΕ" εδώ αυτοαναιρείσαι..σύμφωνα με τη δική σου λογική δε θα πρεπε να το ζητάει αφού κατ εσέ όλοι έχουν υποχρέωση ασφάλισης στο ΤΣΜΕΔΕ.. Και ξανατονιζω..σαν εταιρεια εχουμε μεεπ μηχανολογου με τεβε..οποιος θελει ας ερθει να με ακυρωσει ή να μου κάνει ένσταση..
  10. δηλαδη αν καποιος εργοληπτης καταθεσει την προσφορα του και αναμεσα στα δικαιολογητικα εχει το μεεπ του κ ενημεροτητα τεβε θα του κανεις ενσταση?κ με ποια αιτιολογια? το αντιθετο ειναι πως ζωη να χω..εχω ακυρωσει μπολικους..
  11. οσον αφορα το τσμεδε θα σας παραθεσω απλα ενα γεγονος και τιποτα παραπανω..εχω συνεργατη με μεεπ και τεβε..και γνωριζω και αλλους αρκετους..εχουμε παρει ολα αυτα τα χρονια μπολικες εργολαβιες..πιστευω να αρκει.. αλλωστε και απλη λογικη χρησιμοποιωντας..οι τειτζηδες τι θα κανουν που δεν μπορουνα να γραφτουν τσμεδε?δεν γινονται εργολαβοι? υ.γ. δεν με εχει ακυρωσει ποτε κανεις σε διαγωνισμους..εδω και 18χρονια..δεν μπορω να πω το αντιθετο ομως..
  12. εσυ τα συμπληρωνεις και αυτο σε βολευει διοτι μπορεις να συμπληρωσεις-υπο προυποθεσεις-οτι σε βολευει..απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο εργο το σωστο θα ηταν να βαλεις τις καλουμενες απο τη διακηρυξη κατηγοριες..
  13. υπερβολικα δεν ειναι..εως προσφατα αυτα ηταν τα προαπαιτουμενα για δευτερης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.