Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kyrillas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kyrillas

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα κι από εμένα. Αν δεν υπάρχει κάτι ευρέως γνωστό για μηχανικούς στο ΕΣΠΑ 14-20, έχει τουλάχιστον κάποιος από εμάς απευθυνθεί σε κάποιον σύμβουλο επιχειρήσεων που να μπορεί να μας συστήσει?? Εκανα μια αναζήτηση στο ιντερνετ , και τα γραφεία είναι πολλά. Αν λοιπόν κάποιος έχει μια θετική σύσταση καλό θα είναι...
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά. Σε οικοδομή του 95 , μου παραπονέθηκαν ότι ενώ στους χώρους με βορινό προσανατολισμό (σαλόνι - κουζίνα) το σπίτι είναι πάντα πολύ ζεστό ακόμα και χωρίς να έχουν αναψει καλοριφέρ, στα δύο υπνοδωμάτια που κοιτούν νότια, η θερμοκρασία του χώρου είναι αισθητά πιο χαμηλή. Το φαντάστηκα πριν καν το δω, και όντως τελικα τα αλουμίνια σαλονιού και κουζίνας είναι με διπλό τζάμι, ενώ στα υπνοδωμάτια (προφανώς για μείωση του κόστους κατασκευής) είχαν τοποθετηθεί επάλληλα συρόμενα με μονό τζάμι. Επειδή για τα κουφώματα ως έχουν δε μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα, εστιάζω στο γεγονός ότι στο ένα από τα δύο δωμάτια, εκτός από το επάλληλο παράθυρο, υπάρχει και μια ανοιγόμενη πόρτα αλουμινίου που βγάζει στο μπαλκόνι η οποία δεν έχει τζάμι (καθώς δεν υπήρχε χώρος για πατζούρι). Βάζοντας το χέρι μου πάνω στην εσωτερική επιφάνεια της πόρτας, μπορώ να σας πω ότι είναι ΨΥΓΕΙΟ. Θεωρώ ότι η τοποθέτηση κάποιου υλικού επί της πόρτας, θα βελτιώσει έστω και λίγο την κατάσταση. Εχετε κάτι υπόψη σας πριν απευθυνθώ σε κάποιον αλουμινά?? Επίσης η πόρτα φαίνεται να βάζει αέρα και από κάτω,όπου και εκεί δεν ξέρω αν μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα μια μικρή πατούρα με λάστιχο εσωτερικά ώστε να σφραγίζει. Εγώ πρότεινα να την χτίσουν εντελώς την πόρτα , αλλά την θέλουν για πρόσβαση στο μπαλκόνι και από το μικρό δωμάτιο κατά τους θερινούς μήνες. ΥΓ: Το πρόβλημα που έχουν τα κουφώματα φαίνεται και από το γεγονός ότι όποτε μαζεύεται πολύς κόσμος στο σπίτι (γιορτες κλπ), μου περιέγραψαν πως τα τζάμια στα δωμάτια στάζουν από την υγρασία!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.