Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Konstantina Kastanara

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    45
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Λάρισα
  1. Θα μπορούσες να χρησιμοποιείς τον τριφασικό της Solaredge SE7k.
  2. Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου πει εάν γνωρίζει πάνελ με διαστάσεις 0,95mx1,65m και ισχύ πάνω από 260 Watt τα οποία να έχουν δοκιμαστεί στην Ελλάδα και να υπάρχουν πραγματικές μετρήσεις? Ευχαριστώ πολύ.
  3. Επειδή δεν γνωρίζω την νομοθεσία που αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα μήπως θα μπορούσες να μου πεις από που θα μπορούσα να ενημερωθώ? Από την στιγμή που στο συμφωνητικό αναφέρεται ότι εργάζομαι με ΑΠΥ και επίσης αναφέρεται το ωράριο, δεν είναι νομικά σωστό? Επειδή πραγματικά έχω αρχίσει να μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο μήπως υπάρχει κάποιος δημόσιος φορέας από όπου θα μπορούσα να ενημερωθώ για το πως πρέπει να χειριστώ το θέμα?
  4. Συγχαρητήρια και από εμένα! έχω τελείωσει την σχολή στην οποία πέρασες οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε βοηθήσω με ότι απορίες μπορεί να έχεις. Πάντως ένα είναι σίγουρο, στην Ξάνθη θα περάσεις πολύ όμορφα!
  5. Υπάρχει ήδη στο συμφωνητικό ωράριο, για ποιόν λόγο δεν θα πρέπει να το δεχτώ? Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση που το υπογράψω? Ακριβώς αυτό είναι το ωράριο!!!
  6. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο και για τις απαντήσεις σας. Εάν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει κάποια γενική άποψη επί του θέματος, οι απόψεις είναι πολλές και διάφορες! Πιστεύω ότι πριν υπογράψω το συμφωνητικό θα ρωτήσω κάποιον δικηγόρο εάν γνωρίζει τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις και πως μπορώ να είμαι νομικά καλυμένη απέναντι στην εταιρία. Ευχαριστώ και πάλι.
  7. Δεν γνωρίζω εάν είναι διαφορετικά, αλλά είναι αυτά τα οποία δίνει η εταιρία στην σελίδα της. http://www.call-centre.cyta.com.cy/faqs.htm
  8. Καλημέρα, Ο εισερχόμενος (POP3) mail server της Cytanet είναι: mail.cytanet.com.cy Ο εξερχόμενος (SMTP) mail server της Cytanet είναι: mail-out.cytanet.com.cy
  9. Ευχαριστώ πολύ ggeorge για την απάντηση σου. Το θέμα είναι ότι μπορεί θεωρητικά να είμαι εξωτερικός συνεργάτης, στην πραγματικότητα όμως εργάζομαι στα γραφεία της εταιρίας. Στο συμφωνητικό το οποίο μου δώσανε να υπογράψω (ακόμη δεν το έχω υπογράψει) δεν αναφέρονται πουθενά οι ημέρες άδειας που δικαιούμαι, μήπως θα έπρεπε να το συζητήσω μαζί τους? Νομικά δεν υπάρχει κάτι το οποίο να ισχύει στην περίπτωση αυτή?
  10. Καλημέρα σε όλους, γνωρίζω μία εταιρία η οποία ασχολείται με εύρεση εργασίας σε μηχανικούς όλων των κλάδων κυρίως στην Γερμανία και στην Αγγλία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον μηχανικό που θα τους στείλει το βιογραφικό του. Επειδή δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα της εταιρίας στο φόρουμ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να του πω λεπτομέριες.
  11. Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσες ημέρες άδειας δικαιούται ένας μηχανικός ο οποίος εργάζεται σε εταιρία με Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών. Ευχαριστώ πολύ.
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι, ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς πραγματικά στατιστικά στοιχεία απόδοσης των φωτοβολταϊκών πλαισίων Bauer. Η εταιρία στην οποία εργάζομαι σκέφτεται να τα χρησιμοποιήσει και θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο οι αποδόσεις που υπολογίζονται από τα διάφορα προγράμμα που κυκλοφορούν στην αγορά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ευχαριστώ.
  13. Σε μια τάξη ισπανικών η καθηγήτρια εξηγεί ότι τα ουσιαστικά, είναι είτε αρσενικά, είτε θηλυκά... Για παράδειγμα: "το σπίτι" ("la casa") είναι θηλυκό και "το μολύβι" ("el lapiz") αρσενικό. Τότε ένας μαθητής ρωτά: "Το "computer" στα ισπανικά τι είναι; Αρσενικό ή θηλυκό;" Η καθηγήτρια τότε τους λέει: "Θα κάνουμε ένα παιχνίδι. Θα χωριστούμε σε δύο ομάδες, γυναίκες και άντρες και θα προσπαθήσετε να βρείτε το γένος της λέξης "computer", άλλα να το αιτιολογήσετε κιόλας." Η αντρική ομάδα αποφάσισε πως η λέξη "computer" είναι σίγουρα θηλυκή (''la computadora''), διότι: 1ο: Κανείς, παρά μόνο ο δημιουργός τους, καταλαβαίνει τη λογική που λειτουργούν ... 2ο: Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με άλλα computer, είναι κάτι που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει ... 3ο: Ακόμα και το παραμικρό λάθος που κάνεις, αποθηκεύεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στη μνήμη τους και σε ταλαιπωρεί για καιρό ... 4ο: Μόλις καταφέρεις να αποκτήσεις το δικό σου, ξοδεύεις πάνω από το μισό μισθό σου για συντήρηση και αξεσουάρ ... Η γυναικεία ομάδα αποφάσισε πως η λέξη "computer" είναι σίγουρα αρσενική (''el computador''), διότι: 1ο: Σε περίπτωση που θες να κάνεις ο,τιδήποτε μαζί του, πρέπει πώτα να το ανάψεις ... 2ο: Έχουν πάρα πολλά δεδομένα άλλα δεν μπορούν να τα επεξεργαστούν από μόνα τους, ούτε μπορούν να πάρουν από μόνα τους αποφάσεις ... 3ο: Υποτίθεται πως ο ρόλος τους είναι να σε βοηθούν να λύνεις προβλήματα, άλλα συνήθως δημιουργούν περισσότερα από όσα επιλύουν ... 4ο: Μόλις αποκτήσεις ένα, συνειδητοποιείς ότι αν περίμενες ακόμα λίγο, θα μπορούσες αν είχες ένα καλύτερο μοντέλο ...
  14. Avgoust πιστεύω ότι η απάντηση που μου προτείνεις να δώσω στον πελάτη είναι ικανοποιητική... ελπίζω μόνο να μην έχει κάποια μελέτη που να αποδεικνύει το αντίθετο και μετά δεν θα έχω τι να του πώ!!! Didonis δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω την αντιπαράθεση μας στο φόρουμ, πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Παρόλα αυτά σου απάντησα σε προσωπικό μήνυμα.
  15. Επειδή υπάρχουν και συνάδελφοι οι οποίοι πραγματικά έχουν διάθεση να βοηθήσουν και όχι απλά να ειρωνεύονται και να το παίζουν έξυπνοι, για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να ψάξουν να βρουν τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των Φ/Β πάρκων «ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΉΛΙΟΣ Ι» και «ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΙΙ» του Πανεπιστημίου Πατρών στις οποίες αναφέρεται το παρακάτω "Όσον αφορά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τους υποσταθμούς, προκύπτει ότι οι μέγιστες τιμές του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στα όρια περίφραξης των υποσταθμών είναι όχι μόνο κατά πολύ μικρότερες από τις ανώτατες επιτρεπόμενες, αλλά είναι σε πολλές περιπτώσεις σχεδόν μηδενικές ή αγγίζουν τα όρια ευαισθησίας του οργάνου μέτρησης. Οι τιμές αυτές είναι κατά πολύ μικρότερες και αυτών που εμφανίζονται εντός των κατοικιών και οφείλονται στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές (Πηγή: Έκθεση του Πανεπιστημίου Πατρών που επισυνάπτεται στη ΜΠΕ του Φ/Β πάρκου)." http://www.ppcr.gr/List.aspx?C=22&A=50&Year=2008&B=1 Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.