Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

σιδερας

Core Members
  • Περιεχόμενα

    288
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

5 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.371 profile views

σιδερας's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare

Recent Badges

69

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε Σιδερά καλησπέρα. Ονομάζομαι Μιχάλης Θεοδωράτος και είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός με έδρα την Κόρινθο. Έχω παρακολουθήσει αρκετά μηνύματα σου σε σχετικές συνομιλίες για τα ytong blocks και ομολογώ ότι φαίνεται οτι έχεις σημαντική εμπειρία επί του θέματος. Μέχρι σήμερα έχω κτίσει μόνο με τούβλα αλλά δεν μπορώ να αγνοώ άλλο τα τεράστια πλεονεκτήματα του ytong και σκέφτομαι να το δοκιμάσω στην τρέχουσα δουλειά μου. Παρακολούθησα σεμινάριο της ytong και επιπλέον μίλησα αναλυτι...

  2. Προσπαθώ να σου στείλω PM αλλά λέει πως "ο χρήστης σιδερας δεν μπορεί να κάνει χρήση του συστήματος μυνημάτων", γιατί?

  3. Κυρία Σοφία καλησπέρα, μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου γράψετε τις πολλές λύσεις που έχετε βρει? Είμαι και εγώ σίγουρος ότι υπάρχη λύση αλλά θα με βοηθούσατε αν τις γράφατε μια-μια αναλυτικά και σε διαφορετική παράγραφο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΡΑΒΟΛΙΚΑ!
  4. Τι να πω και τι να γράψω. Εδώ διαγραφές,σε άλλο σημείο εδώ μέσα μηχανικοί που δουλεύουν σε τουριστικά επαγγέλματα(και bravo τους,είναι αξιέπαινοι...) για να τα βγάλουν πέρα και ξανά σε άλλο σημείο ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες που ζητάν το δωρεάν. Ειλικρινά με γεμίζει θλίψη η όλη κατάντια και δεν ειρωνεύομαι καθόλου τώρα.Κατά διαόλου πάμε...
  5. Είναι πολύ όμορφο να σου τηλεφωνούν το πρωί και να σου λένε μια χαμογελαστή καλημέρα. Θέλω να πιστεύω ο μηχανικός σας θα χαρεί ιδιαίτερα όταν σας ακούσει και θα σας προτείνει την λύση για την EPS που ψάχνετε!!!
  6. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΒΙΔΕΣ ΔΥΟΜΙΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΣΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ "ΠΡΟΑΓΩΓΗ" ΚΑΙ ΕΒΑΦΑ ΜΕ ΜΙΝΙΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΛΒΑΝΙΖΜΕΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΠΡΟΤΥΠΟ"ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ .ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
  7. Που ακριβώς έδωσα εγώ εδώ μέσα την εντύπωση ότι συμφωνώ με όλα στον Έλληνα μηχανικό pankrok?Διάβασε με λίγο καλύτερα αν θες και αν δεν θες πρόσεξε τι γράφεις,γιατί εγώ σας τόνισα " τέλος από εμένα "και το συνεχίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα.Σε περίπτωση που είχε πληρωθεί μηχανικός θα έτρεχε τώρα αυτός να βρει την λύση και αν πραγματικά γνώριζε το αντικείμενο θα του ήταν και εύκολο και σχετικό ανέξοδο.Αν δεν το γνώριζε ας μην το έκανε.Και αν το έκανε χωρίς να γνωρίζει θα τον έτρεχε στα δικαστήρια αφού έγγραφη εγγύηση θα κράταγε στα χέρια του ο πελάτης. Θα αναφέρεσαι σε εμένα με σιγουριά και όχι με υποθέσεις όπως παραπάνω έκανες,όπως και εγώ με σιγουριά θα αναφέρομαι στο πορόμπετον. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ?
  8. Το αεροσκάφος το ελέγχεις υπεύθυνα, αφού έχει συντριβεί η' πριν από την πτήση? Από εμένα τέλος.
  9. Για ποια Κορέα μιλάμε?Την βόρεια η' την Νότια? Τον μηχανικό σου τον πλήρωσες ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ μακεδόνα?Πριν ξεκινήσεις και κάνεις και εσύ και το συνεργείο του κεφαλιού σας. Αν έχεις φίλους να τους πεις την ιστορία σου μήπως και την γλυτώσει κάποιος. Κοσμά δεν κάνει στον virtual πελάτη η λύση που πρότεινες.Πες μας καμία άλλη free. Και βάλε τα δυνατά σου αυτή την φορά!
  10. Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Πρώτα βρίσκουμε γιατί έγινε ότι έγινε και μετά το σώνουμε. Οτιδήποτε σου γράψω από εδώ κατά την γνώμη μου είναι σαν να σε κοροιδεύω. Πρέπει ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
  11. Άναψα το τσιγάρο μου(αν και χτες είπα ότι θα το κόψω) και πριν να φτάσω στο μισό σκέφτηκα 9 πιθανές αιτίες για τις "ρωγμές" σου. Μετά σταμάτησα γιατί νυστάζω και όπως πήγα να σηκωθώ, σκέφτηκα 3 λύσεις. Σου προτείνω να το δει από κοντά μηχανικός.Έστω και τώρα που τελείωσες, γιατί αρχικά δεν το έκανες πάρε μια υπεύθυνη γνώμη επι τόπου και πλήρωσε να κάνεις σωστά ήρεμα και υπεύθυνα την δουλεία σου. Πάω να κοιμηθώ και καληνύχτα και έφεξε.
  12. Kάποτε στην αρχαία Ελλάδα,όταν πήγαιναν τα νέα κυνηγόσκυλα για να μάθουν να κυνηγούν μέσα στο δάσος τον αγριόχοιρο,το έκαναν πάντα παρουσία και εμπειρότερων κυνηγόσκυλων αλλά και εμπειρότερων κυνηγών ,αλλιώς η θεά του κυνηγιού ,η Αρτεμίς μπορούσε να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις σε όσους νόμιζαν ότι τα ξέρουν όλα...Εκ των υστέρων ,όσοι επιβίωσαν κατά τύχη(γιατί τότε κυκλοφορούσαν και λέοντες) διηγήθηκαν στους επόμενους την εμπειρία τους για να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Καλό Πάσχα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.