Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariannita

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariannita's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τον όρο κατάστημα-παρκινγκ τον ανέφερα λόγω του συμβολαίου αγοράς του χώρου! Σ'ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια!Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο στα λίγα χρόνια που δουλεύω και έχω πελαγώσει!Κάθε αρχή και δύσκολη!!! Σ' ευχαριστώ παρ'όλ' αυτά!
  2. Δεν είναι θέση πάρκινγκ...είναι καταστημα-παρκινγκ για στάθμευση αυτοκινήτων.Δηλαδή δεν είναι για προσωπική χρήση!Ο ιδιοκτήτης όπως ξαναείπα θέλει να αλλάξει τη χρήση του από κατάστημα σε αποθήκη. Εχω βρει τι χρειάζεται για την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας λόγω αλλαγής χρήσης χώρου απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν όλα τα απαιτούμενα του νέου φάκελου πρέπει να είναι καινούρια...για παράδειγμα χρειάζεται αρχιτεκτονική μελέτη.Αν δεν αλλάξει τίποτα στο χώρο δεν μπορώ να πάρω αντίγραφα από την οικοδομική άδεια? Επίσης το τοπογραφικό.Δεν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή.Θα ήταν απλό να πω ότι θα τα κάνω όλα απ'την αρχή και πιο κερδοφόρο αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω τον ανθρωπο αν δεν χρειάζεται γι' αυτό το ψάχνω τόσο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  3. Για να γίνει αλλαγή χρήσης ενός υπογείου χώρου που έχει χρήση καταστημα-επαγγελματικος χώρος παρκινγκ σε αποθήκη χρειάζεται αναθεώρηση της οικοδομικης άδειας. Το θέμα μου είναι αν δεν αλλάξουν τα σχέδια και η διαρρύθμιση του χώρου πρέπει να γίνουν από την αρχή οι μελέτες των αρχιτεκτονικών και της παθητικής πυροπροστασίας???Πρέπει να μετρηθεί ξανά το τοπογραφικό? Δεν αρκέι να πάρω τα αντίγραφα της ισχύουσας οικοδομικής άδειας εφόσον δεν γίνεται αλλαγή στο χώρο αλλά στη χρήση του? Από άλλους άκουσα ότι πρέπει να πάρω και βεβαίωση στατικής επάρκειας!
  4. Ναι ο ιδιοκτητης θέλει να το αλλάξει σε αποθήκη και να το νοικιάσει σε γνωστό κατάστημα. Οντως υπάρχει παρκινγκ το οποίο θέλει να αλλάξει. Εντάξει μια ερωτηση έκανα...αν δεν ρωτήσουμε κι εμείς οι πιο " άπειροι" δεν θα μάθουμε ποτέ!
  5. Για να γίνει αλλαγή χρήσης ενός χώρου που τώρα φαίνεται σαν γκαραζ-κατάστημα σε αποθήκη,πρέπει να γίνει τροποποίηση της οικοδομικής άδειας και λογικά και του συμβολαίου?Μπορεί ένας τοπογράφος να αναλάβει την τροποποίηση άδειας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.