Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kgiann

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kgiann's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα!θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρώ το πρόγραμμα Επίλυση ΒΕΤΑ για την δημιουργία κανάβου γιατι δεν κατάφερα να βρω στο διαδύκτιο μέχρι στιγμής.Ευχαριστώ.
  2. Απο excel.Αλλά πως θα γράψω τις συντεταγμένες στο excel ώστε να τις διαβάζει το leica;Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Καλησπέρα!Χρειάζομαι την βοήθεια σας επειδή είμαι καινούργιος στην δουλειά.Θέλω να εισάγω κάποιες συντεταγμένες στο ταχύμετρο και θα ήθελα να μου πείτε τον τρόπο να δημιουργήσω ενα αρχείο ascii.Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα! Εδώ και πολύ καιρό για επίλυση αποτυπώσεων με SOKKIA χρησιμοποιούσα το MAPSUIT+3 σε WINDOWS XP στον υπολογιστή της δουλειάς μου.Καθότι άλλαξα δουλειά δοκίμασα να εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα σε άλλον υπολογιστή πάλι με XP για να μην εχω και πρόβλημα συμβατότητας, αλλα ενω δείχνει οτι έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση όταν συνδέω το ταχύμετρο δεν μου βγάζει καθόλου τα σημεία.Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει με το πρόβλημα αυτό η να μου προτείνει κάποιο άλλο free πρόγραμμα για SOKKIA;Ευχαριστώ. Καλωσορίσατε στο φόρουμ. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα διαχείρησης. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.